HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (28/174) > >>

talgaby:
Ez az oldal nagy szerencséje, hogy van egy ilyen jótét mecénása...
Bár nem tudom, milyen gyakran kellene, de talán üdvös volna az a spoiler mod, ha nem nagy munka a megvalósítása/megtalálása... de annyira nem muszáj erőltetni, így is eleget tettél már az új fórumért. Csak hát ugye mindig akadnak olyan dolgok, hogy "jó volna, ha..."

tlof:
A fórum motor az 1.3.1 -esig volt ingyenes, meg a 2.0 PreRelease volt ingyenes. Ez jelen pillanatban a 2.1.7 -es verzió, ami már keményen fizetős.

Jelen pillanatban én áltam a számlát, de hétvégén állítólag ez változni fog.

A php természetesen tiltva van.

A spoilerhez meg ha szükségetek van rá, akkor nézek valami mod -ot.

Callaow:
Sztem spoiler gombra itt a Hzs-n nem sok szükség van.
Teljesen sárgával kellene írnunk akkor.

Nitro:
Mindössze annyit kell, hogy a code betűtípusánál a színt át kell állítani a code ablakocska színére. Gondolom az admin felületen lehet ezt megtenni.  
Szerintem ingyenes a fórummotor, legalábbis úgy tudom, hogy bizonyos verziószámig. De lehet, hogy tévedek.

exactlee:

--- Idézet ---Ez a code dolog a szövegszerkesztőnél (fejlettebb szövegszerkesztő bekapcsolása után) arra jó, hogy bármilyen kódot beírhass, amit aztán a fórum nem alakít át.
--- Idézet vége ---
a k.neten is a code lett spoilerré buherálva, úgyhogy biztos begoldható itt is. legalábbis ugyanaz a fórummotor ahogy néztem.

Most lehet, hogy indiszkrét leszek, de ezt ki fizette ki? Mert én neki is rebesgetnék köszönetet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése