Katartikus és felemelő élmény tölti el a lelkemet, hogy végetért a sztrájk.
(Mindig megnyugvást jelent, ha egy krízishelyzetet "átvészel" egy közösség.)
Személy szerint nem voltam aktív fórumozó, mivel "részvételem" kimerült - időhiányból kifolyólag - abból, hogy naponta ellátogattam az oldalra, és elovastam az aktuális híreket (öröm volt látni az oldal gyarapodását (az alkotók áldozatos munkájának köszönhetően), no meg a híreket, mivel a szerkesztők humora sem hagyott hidegen.
Egy szubjektív megjegyzés: engem mint "kívülállót" is felháborított a chatboxba írók - tisztelet a kivételnek - ismételt (és soha meg nem unt) követelőzése.
A sztrájk bejelentése és Micho távozása (Vele "társalogtam" egyik visszajelzésem alkalmával (elovastam 1 Fantom képregényt, mely mély benyomást tett rám - értsd. nagyon-nagyon tetszett) szóval nagyon szimpatikusnak találtam. - Ég áldjon kedves Bajszos Fantom !!!!!!!) hidegzuhanyként ért és rádöbbentett arra amit már eddig is tudtam, hogy több visszajelzést, visszacsatolást várnak el az oldal önzetlen készítői.
Első "felindulásomban" hajlottam is volna erre, azonban egyrészt "égett a pofám" másrészt végigolvasva a fórumot egyes emberek megnyivánulásaitól undor fogott el.
Szóval úgy gondolom, hogy talán most volt ideje ezen gondolatokat "papírra vetnem". és letöltenem az X-akták első néhány részét.
Amint elovasom őket ígérem - ha nem is profi szinten . de visszajelzem.
Addig is a legjobbakat kívánom az oldal készítőinek.
Hálózsák Forever !!!!!!!