Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 418476 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1286 Dátum: 2009. Április 13., 09:52:21 »
Kösz szépen, pont egy kis X-akták sztorira vágytam, a történet nem volt rossz, csak kicsit az zavart, hogy az író nem élt a képregény adta lehetőségekkel, és nem használt gondolatbuborékokat, amikor kellett/lehetet volna. Lehet hülyeség, de engem eléggé zavar, amikor a képregényfigurák hangosan magukba beszélnek.
 Rajzok is egész jók, a honosítás kifogástalan, köszönöm!      
U.I.: és külön hatalmas hála a tartalomleírásért, jó hogy Ti adtok  az olvasok véleményére, javaslatára; nem akartok politikusnak menni?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1285 Dátum: 2009. Április 12., 20:48:06 »
Csak megerősíteném Doki szavait, igen folytatjuk az X-aktákat. A #21., a sztorit lezáró füzeten már dolgozunk, remélhetőleg májusban jön.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 12., 20:49:33 írta Recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1284 Dátum: 2009. Április 12., 18:40:22 »
Idézet
Van egy Kérdésem:az X-Akták sorozat összes részét megakarjátok honosítani?Előre is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!!!
Recsi eléggé elfoglalt manapság, szóval én válaszolok helyette. Én úgy tudom, hogy egyelőre folytatja, ameddig van, vagy ameddig bírja, szóval igen, lehet, hogy az összes honosítva lesz.  
És neked is kellemes húsvéti ünnepeket és sok pirostojást!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1283 Dátum: 2009. Április 12., 18:28:24 »
Recsi és beigli69 köszönöm az X-Akták 20.számú sztori honosítását!Elöször azt hittem,hogy nem lesz folytatása,de most mégis megtörtént!!!
A főoldal címen "Az igazság odaát van"helyet "A képregény ideát van..."!Hűűűha,ez nagyon jól hangzik,mert ez az X-Akták szállóigéjét hangsúlyozza!Nagyon jó,érdekes!
Van egy Kérdésem:az X-Akták sorozat összes részét megakarjátok honosítani?Előre is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!!!!!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek és a HálóZsák csapatnak!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 12., 18:45:48 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1282 Dátum: 2009. Április 12., 17:50:50 »
Nem várható (ahogy azt már párszor elmondtuk), hiszen valószínű hogy ki fogják adni.

És ezen kívül pedig:

Frissültünk!
X-Akták #020

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Morg

• Asterix
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1281 Dátum: 2009. Április 12., 17:42:44 »
Elnézést hogy ezzel jövök de mikor várható a warcraft folytatása?

Nem elérhető Magnus

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1280 Dátum: 2009. Április 11., 02:23:06 »
Hepiend... Istenem, milyen régen is volt... Még megvan eredetiben! A világért se válnék meg tőle!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1279 Dátum: 2009. Április 10., 21:35:22 »
Ööö... előfordulhat, hogy nem nagyon. A beírója ugyan aktív, de a fordító tudtommal eltűnt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Morg

• Asterix
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1278 Dátum: 2009. Április 10., 21:23:16 »
Elnézést hogy ezt megkérdezem de körülbelül mikor folytatjátok a Darkness  sorozatot.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1277 Dátum: 2009. Április 09., 16:41:24 »
Üdv! Köszi a A Hírvivő #06-t Aldarion,Troll,beigli69!      
Jó volt ez a rész is,azok a kivetüléses dolgok tetszettek,ellenék én is ilyen dolgokkal...  
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1276 Dátum: 2009. Április 08., 11:48:13 »
Üdvözlet a Hepiend magazinnak,mindig öröm gyerekkori kedvencekkel találkozni,mostanság gondolkoztam rajta hogy előásom őket,de akkor hadd pihenjenek,majd nálatok követem,végülis így még izgalmasabb is lesz...

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1275 Dátum: 2009. Április 08., 10:02:31 »
Köszi az értékelést  De milyen hibákat találtál? Már csak azért, hogy javíthassuk ha olyan kaliberű dologról van szó...

Egyébként azt valóban nem lehet mondani, hogy összecsapott lenne, mert ezzel a számmal értünk a történet feléhez. Eléggé hosszú történet, nem csoda, hogy a regény változatot is két kötetre bontva adták ki idehaza...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 08., 10:04:49 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1274 Dátum: 2009. Április 08., 08:48:51 »
Elolvastam és értékeltem a hírvivő hatos részét, és örülök, hogy nincs vége. Még mindig nem összecsapott vagy erőltetett, a hatodik rész után is élvezet olvasni. Amikor belekezdtem ebbe a részbe, kicsit féltem hogy összecsapott lesz, de szerencsére csak egy része lett lezárva.
5,5,5,4 est adtam az értékelésre, volt benne 2 kisebb hiba.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1273 Dátum: 2009. Április 07., 16:02:02 »
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 07., 16:02:35 írta Sepi »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1272 Dátum: 2009. Április 07., 10:05:16 »
Viszont van a Conan Saga sorozat, ebből válogaták össze a Hepiend magazinba a történeteket. Ezekben a régi sorozat történetei voltak csak fekete-fehérben (ezért fekete-fehér a Hepiendben is). Elég sok sorozatot adtak ki így a Marvelnél újra, és ebből a Conan Saga volt a legnagyobb, 97 szám jelent meg belőle. Tehát ezeknek a feljavítása, nem volna nagy gond, és ebből ki lehetne pótolni azt a hiányzó történetet. Csak kérdés, hogy beszkennelték-e azt a számot is, mivel a 97 számból 62 nem szkennelt be senki, és a Hepiend sem haladt sorban a történetekkel.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1271 Dátum: 2009. Április 07., 09:47:10 »
trougal: A Marvel szinte biztos kiadta, mert a Conan-szériájuk elég hosszú ideig jóformán Howard novelláinak feldolgozása volt. Csak van három akadálya annak, hogy miért lenne bajos kirakni ide:
- A KTN eszméletlen mennyiséget foglal belőle, bár gőzöm sincs minek, mikor lassan 5 éve egy árva füzet nem készül belőle.
- A Marvelesek megoldották pár szám után, hogy egyetlen folyamatos kalandba fűzték a novellákat, és nem feltétlen csak az összefüggőeket. Elég sok az utalás már keresztbe-kasul. Amikor még úgy volt, hogy kitesszük ide a legelső szériás Vörös Sonjákat, volt egy crossover közöttük, ott kellett ezt belátnom.
- A kriminális nem fedi még halványan sem, milyen minőségű digitális változatok léteznek abból a neten. És mivel jó 30 éves vagy még régebbi füzetekről van szó, még beszerezni se könnyű őket, reprint meg szintén csak több évtizedes van. (Hacsak a Dark Horse nem adja ki ezeket is, mint a Dymanite a régi marveles Vörös Sonjákat.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1270 Dátum: 2009. Április 07., 07:38:08 »
Üdv! Hepiend Magazin ,hehe   természetesen nekem is megvan minden szám,valahol a padláson nylon és dobozba rakva,mindjárt fel is megyek megnézni,hogy milyen állapotban vannak...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1269 Dátum: 2009. Április 06., 21:55:24 »
Emlékszem, annak idején egy jó barátomnak megvolt egy csomó belőlük, többek között ez is, és amikor ez a Megtorló történet megjelent magyarul is, emlékeztem rá, hogy simán kimaradt az az oldal, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']amin a fickó bejét bekapja a metró ajtaja[/span]. Gondolom, nem merték betenni annak idején, hogy mennyire durva. Végül is tényleg az.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1268 Dátum: 2009. Április 06., 19:40:39 »
Howard : Conan a bosszúálló címen jelent meg a történet . Eredeti címe The Hour of the Dragon . A Hepiend Magazin III.évf. 1.számától a 6. sz.-ig folytatták . Bíztos , hogy a Marvel közölte a korábbi epizódokat is . Ki tudja nálunk milyen szerkesztői megfontolásból lett torzó .

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1267 Dátum: 2009. Április 06., 19:40:14 »
Nekem a második szám az első képregényeim egyike volt, amit régen olvastam. Meg is lenne, ha öcsém nem darabolta volna szét. Igazi ritkaság, télleg nehéz beszerezni. Akárcsak a régi Batman meg Pókember füzeteket.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
Fantasy képregények
« Válasz #1266 Dátum: 2009. Április 06., 19:32:00 »
Nekem is megvan     szal én inkább úgy olvasom újra

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1265 Dátum: 2009. Április 06., 19:11:48 »
Idézetet írta: Aldarion
Ha van még akkor jöhet majd az is.
Az összes szám fel fog kerülni idővel.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1264 Dátum: 2009. Április 06., 18:53:36 »
Sepi, teeee...! Most már tudom, honnan volt ismerős a Hepiend cím... Valóban, ebből bátyámnak meg is volt kőkeményen egy szám, méghozzá a 6. De hogy én azt hányszor olvastam el, anyám... Köszi, ez jól jött. Ha van még akkor jöhet majd az is.

Ami pedig az említett sztorit illeti: Ha megmondod melyik az, és hogy eredetileg melyikben jelent meg, meglátom mit tehetek érte. Feltéve, hogy hogy nem foglalja ezt is a Knet csapata, mint majd az összes Conan címet...

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1263 Dátum: 2009. Április 06., 18:45:53 »
Nekem ugyan megvan a Hepiend Magazin összes száma , de azért jó érzés volt rápillantani a kezdő lapra . Már-már azt gondoltam egy új Conan történettel leszek gazdagabb . Viszont bátran ajánlom midenkinek, aki még nem ismesrné ezen számokat . Igazi klasszikusok . Eredeti Howard történeteket vettek alapul . Bár én a Buscema féle feldolgozásokat kedvelem , ezek is nagyon jók . Kis szépséghibája lesz majd a második évad szériájának , hogy egy történetet a közepétől kezd majd el . Mondjuk  , ha a honosítók ezt kiegészítenék teljes történetté az nagy vívmány volna minden Conan rajongó számára .

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1262 Dátum: 2009. Április 06., 18:29:56 »
Frissültünk!
Hepiend Magazin #01

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1261 Dátum: 2009. Április 06., 15:28:00 »
Ez igaz, de például az én esetemben előfordul, hogy egy-egy szuperhősös füzetből elolvasok egy sztorit, utána kihagyok párat, főleg ha nem öszefüggő, mert nem fog meg. Ilyen esetben egy ilyen ismertető alapján azonnal el tudom dönteni. (Mondjuk az is igaz, hogy szuperhősök terén tényleg nagyon kevés dolog köt le...)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1260 Dátum: 2009. Április 06., 15:14:39 »
Lehetni lehet, csak ahhoz el kell mászni egészen az adott füzetig, hogy az idetévedő láthassa... és akkor meg már amúgy is ott van az egész galéria, hogy lássa kicsiben, miről van szó, odáig meg csak böngésző érdeklődő nem biztos, hogy bemegy, általában a borítóknál fordulnak vissza az emberek.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1259 Dátum: 2009. Április 06., 15:10:39 »
A kérdés jogos, és igen, régebben volt ilyen. Én, ha lesz egy kis időm, a magam munkáihoz írok majd egy pár mondatos ismertetőt, de persze nem szólhatok mindenki nevében.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1258 Dátum: 2009. Április 06., 14:45:56 »
Idézetet írta: Recsi
Idézetet írta: godemperor
Warlands! Még Warlands-t!
Egyik első cikkem pont a Warlands-ről szólt a Tattooban.

Jól hangzik, asszem bele is kezdek!
 Amúgy Recsi cikke apropóján is  kérdezném, hogy van rá esély, hogy megint lesz néhány mondatos történetleírás ("fülszöveg") az adott képregényhez a galériákban? Mert ha jól emlékszem, régen voltak ilyenek, jó volt tudni, hogy miről szól a történet, én ezek alapján válogattam a régebbi honosítások között.
 Persze, megértem, hogy túl nagy meló lenne.
 Előre is köszi a választ!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1257 Dátum: 2009. Április 05., 14:40:00 »
Na az  össze is foglalta,miért is komálom annyira azt a képregényt,úgy egy az egyben.Legalább nem fárad el az ujjam... Jjjja és FOR THE EMPIRE!