Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 444047 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető joker00

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1136 Dátum: 2008. December 17., 21:16:53 »
Hello! A Battle Chasers-nek nem lesz esetleg folytatása? Folyamatosan olvasom a képregényeiteket pár hónapja 3-4 sorozatot felválva de ezt most egyszuszra lenyomtam annyira megfogott a hangulata! Bár úgy látom másik oldalról lett átmentve, nagyon jó lenne tovább olvasni a történetet! Előre is kössz a választ és hogy felraktátok ezt a sorozatot!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1135 Dátum: 2008. December 15., 11:41:55 »
Akuma kezdetben rejtett boss volt, Bison hozzá képest egy szende vasárnapi iskolás volt, csak később rakták át választhatóba (de akkor is ultrabrutál volt). Az első sorozat összesen 14 részes (bár valójában két mini, az elsőnek vagyunk most a végén, a második már egy csomó új szereplőt hoz be és egy vadonatúj sztoriszálat indít, aminek a végén majd visszafutunk a mostani történet utolsó két számában látottakra), aztán lesz egy hatrészes v2 (Street Fighter II) és egy négyrészes spin-off Sakura föszereplésével  - ezek valószínűleg felváltva mennek majd - és most folytatja csak az Udon a szériát, rögtön három sorozattal is (amikből eddig egyetlen egyek jött ki egy árva része).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1134 Dátum: 2008. December 15., 09:31:40 »
Héló!
Én is köszönöm talgabynak és Kendrának a Street Fighter legújabb részét!  
Tényleg nem semmi,hogy láthatjuk a női szereplők fehérneműjét,bugyiját
ill. hogy szinte alulról vannak rajzolva!    
Frankó képregény;van egy kis Dragon Ball-feelingje!  
Hány rész lesz még belőle?
Nem gondoltam volna,hogy Bison mellett vannak még ilyen kemény karakterek,
mint Akuma!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1133 Dátum: 2008. December 15., 08:38:12 »
Üdv! Köszi az új Street Fighter-t talgaby & Kendra!    
Kiváncsi leszek,hogy kit talál Ryu,akivel le tudja győzni Akumát,jó rész volt ,változatlan tetszik a sorozat!
Köszi az új hírvivőt Aldarion,beigli69,Troll!      
Kezd egyre érdekesebb lenni ez a képregény,az első részeket elolvatam aztán olyan zavarosnak tünt az egész,de most már egyre áttekinthetőbb.

Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1132 Dátum: 2008. December 14., 22:18:23 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Clive Barker - A Hírvivő #04
 A 19. oldalon van benne egy kisebb elírás; "Maga is tudjam, milyen az."
Jó kis történet ez, remegve várom a folytatást.
Köszönet a honosításért.
Hünnye! úgy tűnik valamin átsiklottam... De köszi, hogy szóltál majd javítom.

A sztori egyébként 12 számból áll, úgyhogy még messze a vége... de legalább lesz.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1131 Dátum: 2008. December 14., 21:07:43 »
Clive Barker - A Hírvivő #04
A sztori továbbra is magával ragadó és lenyűgöző hangulata van. Persze jobb lenne egybe olvasni az egészet, mert így mindig van 1-1 részlet, amikor elkezdek egy új részt olvasni, amire nem emlékszek pontosan. Nemtom hány részes ez, de valszeg el fogom olvasni egybe, miután mind elérhető lesz.  
Ez a Jo-Beth nagyon dögös csaj benne a 8. oldalon, el tudnék viselni ettől a Gabriel Rodriegeztől valami xxx-es felnőtt képregényt is.   A 19. oldalon van benne egy kisebb elírás; "Maga is tudjam, milyen az."

Jó kis történet ez, remegve várom a folytatást.
Köszönet a honosításért.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1130 Dátum: 2008. December 14., 21:03:57 »
Igen, az Alpha 2-ben jelent meg, és ott volt az Alpha 3-ban és mindkét játék zillió másik változatában. Jelen lesz majd az SF4-ben is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1129 Dátum: 2008. December 14., 20:26:23 »
Elolvastam ezt a részt is, bár többnyire tetszik ez a sorozat és olvasom is, az előző részt mondjuk nem bírtam végigolvasni.
Ennek a résznek szép a borítója. Mindegyik női szereplőnek legalább egyszer meg kell mutatni a bugyiját.  Kennek is igazán szép(pen megrajzolt) barátnője van. És a Végén Ryu mezítláb elindul bejárni a világot Sakurával. Ez a Sakura nem ismerős nekem egyik játékból sem, ő is szerepelt valamelyik részben? Úgy értem, hogy játszható karakterként vagy ellenfélként?
Köszönöm a honosítást
maradok tisztelettel... továbbra is az olvasója ennek a sorozatnak.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1128 Dátum: 2008. December 14., 15:30:27 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1127 Dátum: 2008. December 12., 14:37:45 »
Örülök, hogy a Sci-fi/Fantasy részleg éledezik, a Warhammer 40 000 megjelenése meg kimondottan boldoggá tesz  
Idézetet írta: Aldarion
Emellett tervezek még ezt-azt ebbe a rovatba, de nem lövök már le mindent így előre...
Itt remélem többek között egy kis Forgotten Realms-re gondoltál...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1126 Dátum: 2008. December 10., 23:19:55 »
Recsi mester! Úgy legyen, mert az Erő velünk lesz!
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 11., 06:39:27 írta Sepi »

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1125 Dátum: 2008. December 10., 21:21:27 »
Idézetet írta: dr samson
Idézet
A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .
Hát, tudod ez van akkor, ha a tagok jelentős része szuperhősös beállítottságú. Én pl ki nem állhatoma a fantasyt, de azért egy minit így is sikerült a nyakamba sózni fordítás szempontjából. De lesz helyette sci-fi: Star Trek, meg Battlestar Galactica dögivel!  
+lesz azért még SW is meg X-akták, amelyeknek ugyan van külön topicjuk, de ide is beillenek, úgyhogy jövőre elnyomjuk a SZH vonulatot
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1124 Dátum: 2008. December 10., 20:07:16 »
Conant csak annyit foglaltunk, aminek köze volt a Red Sonja v0-hoz. Volt egy Bélites szakasz benne (Tales of Conan and Bélit, vagy valami ilyesmi címmel jött ki a kötet belőle), és abból két rész a Red Sonjában jelent meg. Azt a négy Conant foglaltuk csak le, annak is megvan a fordítása egy ideje. De a marveles Conant hivatalosan sose terveztük, az a Knet érdekeltsége volt még akkor. És mivel nekem a DH-s v3 abszolút nem tetszik, de a Marveles klasszikusokból nincs megint csak emberi fogyasztásra alkalmas digitális változat, ergó feljhavító sem, így az is sajna zéró eséllyel fordulhat itt meg. Amit sajnálok, mert amikor még belefogtam a honosítósdiba, nagyon szívesen csináltam volna nagyobb tömegben (a Sonja-tartalékok is még évekkel ezelőttről valók).

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1123 Dátum: 2008. December 10., 19:58:58 »
Nem a molesztálás végett írom   , de mintha valaha régen a Conan is terv szinten elhangzott volna ! Persze lehet , hogy keverem az oldalakat . Ha már a Red Sonjára várni kell , nem lehetne néhány életrevaló klasszikussal , pl. John Buscema képeivel feldobni az oldalt ? Az ő Megtorlója is nagyon bejött . Ráadásul az első sztori , amit tőle olvastam anno a Galaktikában  ( na ja nem vagyok tinédzser ), piszkosul jó volt .   De ezek csak ötletek , nyilván ti vagytok képben a lehetőségek szintjén . Meg aztán lehet , hogy rajtam kívül senkit sem érdekel a dolog .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1122 Dátum: 2008. December 10., 19:21:26 »
Sepi: Ez így speciel nem igaz, mert a szkennjeinek kétharmada nem jön ki mástól, csak tőle. De azok jórésze nem is szokott érdekelni (jó, pl. az Atlantis Rising vagy a Kiss 3K jó lett volna...). De hogy engem is érintő dolognál maradjak, a mostani Bomb Queen-mini első három része csak tőle jelent meg digitálisan, és valószínűleg e miatt a tény miatt fogom feladni a maradék reményt is, hogy vha folytassam azt a sztorit.
Viszont Sonjából jobb minőségűt elfogadok szívesen. MinuteMen emlékeim szerint nem nagyon van, de talán értelmesebb DCP-s igen (bár kicsit remélem, hogy nem DarthScanner, theLastKryptonian vagy RacerX... ők még a rosszabbak).
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 10., 19:22:40 írta talgaby »

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1121 Dátum: 2008. December 10., 19:11:41 »
Igen, a Warhammer éledezik, ezt bátran kijelenthetem, legalábbis a Boom! studios vonulatra vonatkoztatva. És igen, ez a rovat valóban le van maradva a szuperhősök mögött, de ennek ellenére lelkesen próbálom behozni a lemaradást.
Csak hogy spoilerkedjek egy kicsit a saját rovásomra, elártulom, hogy jővőre tiszteletét fogja tenni itt a Zsákon egy-két érdekesség, úgy mint:
- A Warhammer igazi sagává növi ki magát. Már dolgozom a folytatásain is.
- Sőt, akinek nem jön be a fantasy vonal azt is megvigasztalhatom, mert jővőre jönnek az Űrgárdisták is, ezúttal a Fekete Templomosok teszik majd tarósabban tiszteletüket, és szétbarmolnak egy két arcot...
- Illetve, ha megszakadok is folytatódni fog végre a Dragonlance-saga...
Emellett tervezek még ezt-azt ebbe a rovatba, de nem lövök már le mindent így előre...  Mindazonáltal remélem, felkeltettem egy-két ember érdeklődését...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1120 Dátum: 2008. December 10., 19:07:40 »
Idézet
és találok hozzá nem-WildBlueZerós szkenneket is
Ez van, ha soha nem kérdezed meg tőlem, hogy nem tudok-e szerezni másmilyet.  Mert pl Red Sonjából van másmilyen is. Én a WildBlueZerós szkeneket le sem szedem, mivel mindegyikből van más, normális szkenn is. Csak WBZ szokott lenni az első, de később mindig van normális is belőle.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1119 Dátum: 2008. December 10., 18:12:59 »
A Red Sonja Marveles részlege feljavító híján teljesen félbeszakadt (ami kár, mert vagy egy tucat fordítás készült még anno hozzá), viszont... ööö... "megkaptuk" a CO-n kinn lévő Dynamite-féle v4-et, csak még fogalmam sincs, mikor lesz időm nekikezdeni. Olyan május környékén kis szerencsével talán beindul majd az itt nálunk, feltéve ha az önként jelentkező borítós nem csak félévente végez egy címlappal, és találok hozzá nem-WildBlueZerós szkenneket is (mert hogy én azokat még olvasni se vagyok hajlandó, nem hogy beírni, az is biztos).
A Slaine jó kérdés, nincs beírója, úgyhogy az most eléggé döglött dolog. A WarHammer viszont most ismét beindulni látszik.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1118 Dátum: 2008. December 10., 18:12:56 »
Idézet
A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .
Hát, tudod ez van akkor, ha a tagok jelentős része szuperhősös beállítottságú. Én pl ki nem állhatoma a fantasyt, de azért egy minit így is sikerült a nyakamba sózni fordítás szempontjából. De lesz helyette sci-fi: Star Trek, meg Battlestar Galactica dögivel!  

Idézet
ha sikerülne folytatnotok a sajnálatosan hosszú ideje jegelt Red Sonját
Nos, ha jól tudom, ezt tervbe van véve, csak sajna Gabe jelenleg nem tud aktív lenni beírás szempontjából és ezért van jegelve a dolog.

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1117 Dátum: 2008. December 10., 17:55:59 »
Örül a lelkem a Warhammer sorozatnak ! Remélem egy igazi sagává növi ki magát ! Viszont roppant mód szeretném ha sikerülne folytatnotok a sajnálatosan hosszú ideje jegelt Red Sonját , vagy az épp hogy beharangozott Szarvas Isten sorozatot .   A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1116 Dátum: 2008. December 10., 16:49:50 »
Szerintem erre már egyszer válaszoltam...
Az egyik képregénykiadó bejelentette, hogy szeretnék kiadni a könyvek mellé a képregényeket is, emiatt most felfüggesztettük a folytatásukat.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1115 Dátum: 2008. December 10., 16:49:04 »
Ugyanaz, mint mikor utoljára kérdezted. Ne aggódj, ha lesz belőle kész, akkor az ki is fog kerülni.

Nem elérhető Morg

• Asterix
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1114 Dátum: 2008. December 10., 16:46:54 »
Csak azt szeretném megkérdezni mi a hejzet a FORGOTTEN REALMS sorozattal.
Várom a választ Morg.

Nem elérhető joker00

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1113 Dátum: 2008. December 10., 15:48:44 »
köszönöm szépen az információt!

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1112 Dátum: 2008. December 10., 15:01:56 »
Phillip K. által írt képregényeket anno a Weirdo Comics-ban közöltek valamikor 1974 és 86 között, de a Marvel nyáron jelentette be, hogy az általa írt The Electric Ant-et átültetik képregénybe, mint a King sztorikat. http://www.philipkdick.com/media_pr-072408.html

Nem elérhető joker00

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1111 Dátum: 2008. December 10., 14:24:07 »
Nem tudom létezik-e egyáltalán képregényes adaptációja mert a hálón nem sok mindenre bukkantam, de nagy rajongója vagyok Philp k. Dick-nek, és nagyon hálásan venném a műveiből készült képregények honosítását amennyiben tudomásotok van ilyenekről.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1110 Dátum: 2008. December 08., 09:29:58 »
Idézetet írta: FZoli
Ha a borítóra vagy az 1-esre kattintasz, akkor a SOTE fog bejönni. A 6.rész szöveg viszont tényleg mindegyik számnál az Infinities-t hozza be.
Javítottam, köszi az észrevételt. Gondolom az infinities lett átkopizva a SOTE letöltőoldalához, azért maradtak benne a rossz linkek. Én mindig a képre szoktam kattintani, talán azért nem tűnt fel.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 09., 14:33:51 írta Recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető FZoli

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #1109 Dátum: 2008. December 06., 18:46:32 »
Ha a borítóra vagy az 1-esre kattintasz, akkor a SOTE fog bejönni. A 6.rész szöveg viszont tényleg mindegyik számnál az Infinities-t hozza be.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 06., 18:46:52 írta FZoli »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1108 Dátum: 2008. December 06., 08:00:28 »
De ha az első részre kattintok  (1/6) az Infinities-t adja be. (A Letöltések, és a Idővonal felől közelítve.)

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1107 Dátum: 2008. December 05., 16:13:04 »
Idézetet írta: Gorgonita
De itt mutatom havernak a letöltésben a Shadows of Empire-t, aztán az Infinities jön be helyette.
Nálam jó a link, a SOTE is meg az Evolution is.
Vesszen a Birodalom!