Áthelyeztem a hozzászólásod, így már tuti jó helyre írtál. (Egyébként igen, a fantasy kategória topicja a sci-fi/fantasy )
A Korongvilágból ami fenn van nálunk képregény, ha jól emlékszem, kivétel nélkül megjelent magyarul könyv formában. Talán antikváriumban lehet találni, mert annyira nem friss darabok...
Idő kerekéből sokminden megjelent, az Új Tavasz is. A Beholder kiadó jelentette meg, náluk nézd meg, lehet-e rendelni, vagy pedig fantasy-boltoknál (vmelyik netes oldalán rendelni is lehet, google segíthet). A New Spring volt az egyetlen, amit elkezdtek feldolgozni képregényben, de a kiadó, a Red Eagle Entertainment eddig tisztázatlan okok miatt, minden magyarázat nélkül megszűnt (egyébként voltak a képregény körül is gondok, a második rész egy hónapot késett, a harmadik vagy fél évet, ráadásul az egyik füzet közepén az eredeti rajzoló egyszerűen fogta magát és kiszállt). Összesen a harmadik vagy negyedik részig jutottak a nyolc részes sorozatból. Emiatt se nálunk, se máshol több rész már nem nagyon fog megjelenni, mert bár a fordítások készen voltak vagy két éve, de Gabe-bel úgy döntöttünk végül, hogy egy félbehagyott minire kár időt pazarolni (igazság szerint részemről én azt is levetettem volna, ami most fenn van, de leszavaztak). Mivel a sorozat ennyire befuccsolt, a szerző a jelek szerint nem akar nagyon még egyszer belevágni az adaptációs hercehurcákba, legalábbis egyetlen hír sem röppent fel ezzel kapcsolatban.