Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 419707 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #536 Dátum: 2006. Október 22., 19:00:51 »
Hogy ne maradjatok 300 nélkül teljesen, itt van egy kis értekezés a filmről. Már csak a képek miatt is megéri ellátogatni a linkre.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Fantasy képregények
« Válasz #535 Dátum: 2006. Október 21., 16:33:42 »
Killer 7:

én nem ismerem a játékot, sem a képregényt, csak az első részt, viszont egy kis belső poént felfedeztem benne... miszerint erősen a 9/11-es eseményekre hajaznak. legalábbis például az a jelenet, amikor az elnök bent olvas fel az iskolában, az épp így történt, ez kiderült a Michael Moore féle dokumentumfilmből is. (Bush egy általános iskolában csücsült, és mikor becsapódott az első gép a WTC-be, odament hozzá egy biztonsági ember, és jelentette neki, hogy "megtámadtak minket"... majd Bush még hosszú percekig ott ült tovább   ). akkor a színesbőrű Consuela White egy az egyben Condoleezza Rice mostani külügyminiszter, és a szemüveges pacák meg Dick Chaney alelnöknek felel meg  szóval ezek a dolgok biztos nem véletlenek... és meglátjuk, mi sül ki a sztoriból  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #534 Dátum: 2006. Október 21., 16:18:05 »
Köszi    

Hát, nem tudom, lehet hogy fel kellett volna rá hívnom a figyelmet: Video-játék adaptáció   ... csak az előitéletek elkerülése végett igyekeztem eltusolni a hírekben. Éppen ezért nem sok köze van az amcsi kiadókhoz, (a storynak) mert alapjaiban véve japánok alkották: a Capcom-nak köszönhetjük (óóhh és még mi mindent - Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter, Dino Crisis, meg még nagyon sok minden...   ) . Éppen ezért én azt mondom, hogy ez egy nyugati köppenybe öltöztetett manga... Na tuti megdobáltok ezért. A történet már csak azért is kirí a Marvel vonzáskörzetéből, mert itt bőven szabad szájúan fogalmaznak... hehe, ez még fokozódni is fog. A sztoriban egy hatalmas csattanó van, ami az egészet más megvilágításba helyezi, majd. Aki ismeri a játékot, az tudja miről beszélek, de pssszt! Nekem marhára bejön, tetszenek az eltúlzott vonások, amik kicsit debillé teszik a hangulatot, ellensúlyozva az erőszakot. Na meg a beszólások, besz*rás! aki még nem tetté volna, az vesse bele magát, nem bánja meg.  

Csak egyet nem értek: komolyan mondom a játék már eleve rajzfilmszerű (Cell shaded vagy hogy írják, de tudjátok miről beszélek) grafikával készült, mint a XIII. is. Mi a fenéért nem azt használták?    Na mindegy, nekem így is bejön.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Fantasy képregények
« Válasz #533 Dátum: 2006. Október 21., 15:55:31 »
Killer7!

Vegyes érzelem. Egy kicsit olyan Bourne-szériás, összeesküvéses, nyomozós, titkosügynökös sztorira számítottam, ehelyett kaptam egy nagy adag fantasy-t, Marvel-es beütéssel. Nehéz megmondani jó üzlet volt-e. Talán a következő szám után elmondom. (Legyen következő szám!! Én akarom!!)
Amúgy nem volt rossz, sőt, csak kicsit olyan Street F feelingje van, ami ugyan nem válik  kárára a történetnek, de remélem több lesz mint egy egyszerű gyilkolászós történet.
A rajz tetszik, a beírás szép, a fordítás is jó

Várom a folytatást!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #532 Dátum: 2006. Október 20., 23:41:02 »
Frissülés!

Killer7 #1 - A halál operája - nyitány
Vörös Sonja #2 - A Vadász vére
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 20., 23:43:04 írta Gabe »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #531 Dátum: 2006. Október 19., 18:07:03 »
hat tenyleg, meg se szolaltam
gyengéd barbár

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #530 Dátum: 2006. Október 19., 18:05:14 »
Akciót lehet másképpen is értelmezni    najó, ne offoljunk tovább.
De a Tarott sem éppen horror értelemben kerül szóba, a másik topikban   (kár)

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #529 Dátum: 2006. Október 19., 18:01:25 »
ha jol ertelmezem, ez a Sci-fi/fantasy/Akció Képregények topic
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #528 Dátum: 2006. Október 19., 17:54:16 »
Vadóc ():"Touch at your own risk"-széria, legalább egy tucat van belőlük, és nagyon szépen vannak megcsinálva.  Igaz, az aktkép, nem erősebb.
NGE: Ugyan, hisz minden kicsit is népszerű mangából van hentai változat. Mondjuk szerintem az abszolút listaelső azok közül a Sailor Moon marad. De erre már nem is lenne szabad semmi reakciót se adni.
Disney: Ilyenről nem tudok, de aki tündérmeséhez nyúl ilyen témában, az már eléggé elmekórtani eset...
Lara: Elég volna az az Amazonashoz is, legalább kétszer.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #527 Dátum: 2006. Október 19., 17:47:01 »
Nemtudom mit szlnál HC Vadóc képekhez, ami nem csak sejtget.... ?ár a disneynek is van xxx oldala   . Na ez a véleményem a Neon Genesis-es hentai-ról a készítői elmehetnek a #@@>đđ#-ba és     . Szerencsére még nem láttam, de ezesetben mindegy, hogy milyen soft, arról ne is beszélve hogy az animében a főszereplők 14 évesek, elképzelni nem tudom, hogy hogyan oldották meg ... mindegy, nem is érdekel. (oké, mondhatjátok hogy az NGE nem képregény, de ott a disney-s példám, de pl. Lara Croftból is annyi van, hogy dunát lehetne vele rekeszteni, és így tovább)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #526 Dátum: 2006. Október 19., 17:29:29 »
Igen? Fura. Eh, öregszem már. Ha megtalálod, azért elküldheted nyugodtan.
Idézet
Mondjuk mostanra már sajna mindenből xxx kategóriát csinálnak dry.gif , ami néhány szereplőnél tök kiábrándító.
Attól függ, milyen igényesen csinálják. Láttam már jópár női képregényfiguráról nagyon szépen megcsinált aktképeket, amikkel szerintem semmi gond sincs. Meg aztán egyszer már lehet olyan ábrázolásuk is, ami nem csak sejtet...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #525 Dátum: 2006. Október 19., 17:25:47 »
Deigen, terjedelmes levelezgetésünk közben többször is elejtettem a dolgot, csak a jelek szerint elkerülte a figyelmedet. Mondjuk mostanra már sajna mindenből xxx kategóriát csinálnak    , ami néhány szereplőnél tök kiábrándító.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #524 Dátum: 2006. Október 19., 17:23:00 »
Hé, és nekem nem is szóltál?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #523 Dátum: 2006. Október 19., 16:18:47 »
Volt néhány xxx képem a szereplőkről    

Igaz telepítésnél kidobtam, de utánanézhetek  

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #522 Dátum: 2006. Október 19., 14:59:53 »
Nekem jöhet minden ami Metal Gear:D Csak asszem én kérésem nem számít:D

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #521 Dátum: 2006. Október 19., 14:05:30 »
A jelek szerint már senki nem kíváncsi a Metal Gear-re. Rendben, akkor nyugodtan hátrébb sorolhatom a fontossági listán, majd jövőre jön a következő rész. (a V2 meg... hajajj... majd talán a télapóval... jövőre   ) Persze ha mutatkozik érdeklődés iránta, akkor meggyőzöm a nyuszikát, hogy ragadja ki az öreg kezeiből... Sőt, van egy "kis" artbookocska is, de azért már igencsak hallani kellene a tömeg zúgolodását. Nos? Kell, vagy ráér? Vagy...de nem, ez már túlzás lenne, kimondani sem merem  

Nem elérhető blackjack13

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #520 Dátum: 2006. Október 19., 10:28:21 »
hy! remélem hogy jó topicba írok, ha a 300-ról akarok áradozni?!
Frank Miller - mit mondhatnék a paliról? egy zseni! és a filmes adaptációi egyenesen tökéletes. a Sin City-t mindenki látta, nem is arról akarok beszélni. a 300-hoz készült film csak feleolyan cool lesz,mint a trailer, akkor emberek új korszak köszönt ránk! AZ IGÉNYES KÉREGÉNY ADAPTÁCIÓK KORA!  
na stílusosan lépek.
Snakes on a Plane avagy Shit 4ever!

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #519 Dátum: 2006. Október 19., 09:46:15 »
Idézet
Idézet
ha minden igaz, várható folytatás ...

alig várom...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #518 Dátum: 2006. Október 19., 09:35:24 »
Idézet
Szeretnék gratulálni Michonak a szeptemberi Axa képregényért. Igen kitűnő választás volt.
köszönöm szépen, megtisztelsz  
ha minden igaz, várható folytatás

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #517 Dátum: 2006. Október 18., 22:11:21 »
Szeretnék gratulálni Michonak a szeptemberi Axa képregényért. Igen kitűnő választás volt. A mű híven tükrözi a nyolcvanas évek jövőképét. (Technika előrehaladva, hidegháborús fíling, a modern de romos felhőkarcolók között szaladgálnak toprongyos és néha meztelen  szereplők.) A motoros banda pedig kifejezetten a mad-max-et jutatta eszembe. Szóval ha nem is zsír új a mű de kordokumentumként mindenképp megállja a helyét. Mégegyszer gratu!

Nem elérhető VTomi

• Spawn
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #516 Dátum: 2006. Október 18., 19:24:37 »
Millertől nem várok semmit, a  Sin Cityt se szerettem, bár ez azért jobban tetszik. Egyébként pedig csak véleményt írtam.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #515 Dátum: 2006. Október 17., 08:48:31 »
Nem akarok kötözködni, de történetmesélési stílusban mégis Millertől mit vártál? Én amit eddig láttam tőle, az mind ilyen volt.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #514 Dátum: 2006. Október 16., 20:22:34 »
Általában véve nem szeretem a történelmi alkotásokat, mert a nagy korhűségben legtöbbször elvesznek a jellemek és a személyes szálak. A 300-ból is hiányolom a z egyéni sorsokat, célokat, konfliktusokat, mert így a jellemábrázolást kevés mellékszál egészíti ki (az 1. rész farkasos sztorija vagy itt a gnóm). Viszont ha egyénekre nem koncentrál, akkor meg haladhatna lendületesebben a sztori. Egyszóval nekem a történetmesélés stílusa nem jött be igazán.
A fordítással nincs gond, csak a neveket lehetett volna megcsinálni európaira, de ez már nem fog megváltoznil.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #513 Dátum: 2006. Október 16., 09:39:21 »
300: először azt hittem, hogy az a rondaságot majd beengedik harcolni, aztán hősiesen kaszabolni fogja a perzsákat, de jó Miller nem ilyen cukormázasan írta meg, hanem a szereplők tényleg spártaiként viselkednek!    HZS!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #512 Dátum: 2006. Október 15., 23:35:14 »
Koszi a 300 ujabb reszeert (na meg az "onkentes" hirekert  )  A monoton meneteles utan tenyleg joval tobb a cselekmeny, befutnak a perzsak is (mindig tanul az ember, mibol kell jo falat epiteni) es a spartai jellem is egyre jobban korvonalazodik. Szoval most mar tenyleg "belelendul"  Megegyszer kosz a faradozasert  

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #511 Dátum: 2006. Október 15., 22:55:36 »
Frissülés!

Frank Miller: 300 3/5
gyengéd barbár

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #510 Dátum: 2006. Október 15., 22:14:07 »
Hát eddig én 4et számoltam, aki átnézte tényleg:D

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #509 Dátum: 2006. Október 15., 20:31:57 »
A nevek maradnak eredetiben, ne a felénél legyen már váltás. Egyébként ha átfutod, Te leszel a harmadik legalább, aki megteszi (szegény Erac...).

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #508 Dátum: 2006. Október 15., 20:31:01 »
Idézet
Esetleg azt megvárod, hogy átnézzem a 3. részt? Mert akkor megkeresem benne az ilyen jellegű hibákat.
már nincs érteleme, mert az előző számokban is így volt, és nem voltak utólagos javítások eddig se. persze attól még olvasd át a 3-ast, ott van a készben, ha látsz esetleg valamit ezeken kívül, akkor szólj.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 15., 20:31:11 írta Micho »

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #507 Dátum: 2006. Október 15., 20:29:59 »
Esetleg azt megvárod, hogy átnézzem a 3. részt? Mert akkor megkeresem benne az ilyen jellegű hibákat.