Köszi
Hát, nem tudom, lehet hogy fel kellett volna rá hívnom a figyelmet: Video-játék adaptáció ... csak az előitéletek elkerülése végett igyekeztem eltusolni a hírekben. Éppen ezért nem sok köze van az amcsi kiadókhoz, (a storynak) mert alapjaiban véve japánok alkották: a Capcom-nak köszönhetjük (óóhh és még mi mindent - Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter, Dino Crisis, meg még nagyon sok minden... ) . Éppen ezért én azt mondom, hogy ez egy nyugati köppenybe öltöztetett manga... Na tuti megdobáltok ezért. A történet már csak azért is kirí a Marvel vonzáskörzetéből, mert itt bőven szabad szájúan fogalmaznak... hehe, ez még fokozódni is fog. A sztoriban egy hatalmas csattanó van, ami az egészet más megvilágításba helyezi, majd. Aki ismeri a játékot, az tudja miről beszélek, de pssszt! Nekem marhára bejön, tetszenek az eltúlzott vonások, amik kicsit debillé teszik a hangulatot, ellensúlyozva az erőszakot. Na meg a beszólások, besz*rás! aki még nem tetté volna, az vesse bele magát, nem bánja meg.
Csak egyet nem értek: komolyan mondom a játék már eleve rajzfilmszerű (Cell shaded vagy hogy írják, de tudjátok miről beszélek) grafikával készült, mint a XIII. is. Mi a fenéért nem azt használták? Na mindegy, nekem így is bejön.