HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (153/426) > >>

keildavid:
Köszönöm a választ talgaby!Meg amúgy én nem várom,hogy az idén kirakjátok a negyedik részt!Nekem van türelmem bőven!Csak egyszerűen kérdeztem,hogy tudjuk mi a helyzet!

talgaby:
Ó, de Chuck Norris lesz.  Csak a feljavítása és a beírása hónapokat vesz igénybe. Ne is nagyon várd, hogy idén kirakjuk a negyedik részt. Meg abból elég ilyen időközönként is.
De addig is lesz hasonló kaliberű képregény, ami már a lektorálójának agysejtjeit sikeresen leolvasztotta.  Szóval készülhettek majd ti is rá nyugodtan.

keildavid:
Nos van egy-két kérdésem!1.A Chuck Norris képregényt nem tervezitek tovább folytatni?A comicvine.com-on láttam a borítókat és úgy látszik 4 részes!Vagy valamit félreértettem?
2.A Silverhawks-nak nem lesz folytatása?Erről annyit láttam a fent említett oldalon,hogy ez egy 6 részes mini!
Pontosan az a kérdésem,hogy ezek meglesznek-e honosítva a HZS-n!Azt tudom,hogy van egy Foglalási lista!De már egy-kétszer volt olyan képregény honosítva,amely nem volt a Foglalási lista!Ezek közül pl.a Warlands(Ezt már egyszer említettem),a Hepiend és az X-Akták!

SithLord:
Üdv!Köszi a Grimm Tündérmesék 02-t Ravenheart,Gorgiasz,beigli69!      
Teljesen jók ezek a történetek,kicsit felnőttesebb tartalommal kiegészítve.Nekem csak a grafika az ami picit zavaró,de ez már szőrszálhasogatás részemről.. Én vevő vagyok a további részekre is!
Az ERŐ legyen veletek!!!

gorgiasz:
Illetve annyit, fűznék hozzá keildavid  , hogy részben rajtatok is múlik a sorozat „megjelenése” minél több
a + visszajelzés annál hamarabb jön a következő szám!(Persze ésszerű határok között.).  

Ben Reilly ,ha már ettől a számtól is "elborultál" mit fogsz szolni,a csodaország történetekhez...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése