HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
dr samson:
Hmmm....ez érdekes. Valmiért nem azt az oldalt jeleníti meg, amit kéne. Na majd ennek utána kell járni...
keildavid:
Ööö...dr samson az 57.és az 59.oldalon levő képek ismétlődtek!Ez valami félreértés?
dr samson:
Na nézzük:
-a NewGenen a New Battlestar Galactica fut, és igen, az összesen 12+1 részes
-ez az Origins maxi, ez összesen 11 részes, de 3 tpb-re tagoltuk szét, két 4 részesre és egy 3 részesre.
-és igen, egy hónap múlva ilyenkor befejezés... Aztán remélhetőleg két hónap múlva kezdjük megismerni közelebbről Adama Admirális pályafutását...
És örülök, ha tetszett. Remélhetőleg a hónapban még lesz egy sci-fi témájú képregény kirakva (ami előreláthatólag azt eredményezi majd, hogy ebben a hónapban nem fog folytatódni a Tini Titánok története, hanem jövő hónapban kerül ki belőle két rész...) és gondolom mindenki sejti, hogy mire lehet számtani...
keildavid:
HŰHA!Gondolkodtam,hogy milyen sci-fi képregényt tervezel kirakni!És ezt jól gondoltam!A Csillagközi Rombolót!Remélem nem lövöm le a poént,de ha jól láttam ez egy 4 részes mini!Akkor a 4.részét is tervezed kirakni egy hónap múlva?Sok szerencsét kívánok neked dr samson!Azonkívül a newgen-en is láttam az is olyan fajta sorozat!Battlestar Galactica a címe és 0-12.részig tart!Vagy valamit félreértettem?Mára ennyi a kérdésem!És köszönöm nektek dr samson és Recsi a Csillagközi Romboló 3.részét!!!
dr samson:
Frissültünk!
Csillagközi Romboló: Baltar tpb
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése