HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (16/426) > >>

Rincewind:
Heló!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz új Warcraft fordítás, és hogy Azeroth történelmének befejező része mikor kerül ki?

Morg:
Üdv az a helyzet hogy van egy elég nagy gondom.
A 2011. december. 31. én felkerült Forgotten Realms negyedik része a Kristály szilánk.
A problémám az hogy egyszerűen azóta sem tudom a Fantazi részlegben olvasni, mintha fent se lenne.
Pontosabban ott ahol a korábbi 3 rész van a negyedik nem található meg ott. Csak a főoldal tavaly december 31-ki bejegyzésnél érhető el.
Bocsánatot kérek hogy eddig nem szóltam erről.

Üdvözlettel és tisztelettel.
Morg

SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja: Istenek végzete cimű elbeszélést,talgaby,Galen! :worship:
ÁÁÁ,tudtam,hogy a végén Thulsa egy ilyen pitiáner cselbe fog belelépni.De amit előtte lezúzott az figyelemreméltó volt.Jó kis történet volt,a grafika fergetegesen jó.Szerintem semmi baj sincs azzal,hogy Sonja egy 40-es éveiben járó nő volt,sőt .. ;D No akkor lássuk az újjászületett Sonja történetét.
Vörös Sonja v4 tpb 07
Pont az fogalmazódott meg bennem,miközben olvastam,hogy lesz e utalás emlékképekben milyen is volt az eredeti Sonja.Emlékezni fog e egykori önnmagára?A választ megkaptam.Tetszett a megvalósítás.A grafika itt is zseniális,mint mindig ezeknél a képregényeknél.

pavel:
Köszönöm a Dungeons & Dragons 03.részét srácok!
Mindig leborulok a munkátok előtt. :worship:

Galamb:
Én is köszönöm a D&D! Hát igen, az ork vezérrel történő küzdelemért már megérte elolvasni, de a többi momentum is nagyon jó lett :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése