HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Dungeons & Dragons 03.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Nagyon nagy volt a harc az ork kapitánnyal! :lol: Jó ötlet volt elhitetni,hogy még egy alakváltó van az orkok bandájában.Nagyon tetszik a változatos ellenfelek és helyszínek kínálata is.Várom a folytatást!!!
Aldarion:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Május 22., 17:26:56 ---Különösen tetszett az orkok főnöke, na meg persze a harcjelenet :D
Szívesen látnám vissza az orkot is.
--- Idézet vége ---
Hát, sajnos az eddig megjelent 15 szám alatt tudomásom szerint nem tért még vissza, igaz, nem olvastam még végig mindet, de jellegüknél fogva más sztorik, amibe nem nagyon férnek bele az orkok, ugyanakkor szerintem is nagy arc volt ahhoz, hogy vissza lehessen hozni, ha úgy alakul.
Noha a sorozatot jelenleg pihentetik, most épp az Ed Greenwood féle Forgotten Realms van terítéken - ami nagy szó, hisz az öreg egymagában teremtette meg a FR világát - de állítólag Adric és csapata sem távozott végleg a színről. Majd meglátjuk, annyi biztos, hogy nálunk egyelőre még egy darabig aprítani fogják az ellent...
Usagi Yojimbo:
Köszi az új D&D részt!!! :worship: :worship: :worship:
Különösen tetszett az orkok főnöke, na meg persze a harcjelenet :D
Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész, remélem, hogy ennél már csak jobb lesz! Szívesen látnám vissza az orkot is.
Pepea:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2012. Május 21., 13:14:57 ---Köszi az észrevételt. Valamiért kikapcsolva maradt egy réteg és nem vettem észre. Javítottam.
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen! :cool:
Aldarion:
Köszi az észrevételt. Valamiért kikapcsolva maradt egy réteg és nem vettem észre. Javítottam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése