HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Yula:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Yula: ha nem lövik meg a projektet, a kiadási tervekkel, akkor lesz Ashbringer. Méghozzá - ha sikerül - még az idén. Remélem, valami ilyesmi választ vártál.
--- Idézet vége ---
Ez komoly? Hűha... köszi szépen Csak reménykedni mertem egy ilyen válaszban Gondolom, ez is épp elég nagy munka lesz neked.
Schwarzi:
Köszönet a Warcraft végütt!!
Aldarion:
Yula: ha nem lövik meg a projektet, a kiadási tervekkel, akkor lesz Ashbringer. Méghozzá - ha sikerül - még az idén. Remélem, valami ilyesmi választ vártál.
Yula:
Köszönjük szépen a Warcraft-ot !! Már nagyon régen vártam rá. Remélem tudjátok majd folytatni, mert a további részek nagyon érdekelnek (a prewiev-ok alapján, amit a Blizzard néha feltesz). Ez az egyik kedvencem és nagyon bántott, hogy nálunk nem adják ki.
Még egyszer köszi és további jó munkát vele!
(Öhm... ezt mindig meg akartam kérdezni: az Ashbringert (szintén Warcraft) nem akarja valaki fordítani? Az is nagyon jól néz ki az előzetesek alapján.)
keildavid:
Az nem gond, hogy a Warcraft kéthavonta kerül ki. Van más remek képregény amit honosítasz. Mondjuk a Hírvivőt. Ez az egyik kedvencem! A másik a Warhammer amelyeket te honosítod.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése