HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (93/426) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Március 01., 21:00:15 ---Én pedig a másik. A WoW játékot én a South Park-os gyorstalpalóból ismertem meg,

--- Idézet vége ---
Jézusom! Az szó szerint egy agysejt ritkító epizód... Mennyit röhögtem azon. Bár a magyar fordításon csak a fejemet csóváltam a World of Warcraft mint Világok harca? Érdekesre sikerült. Viszont ettől a botlástól eltekintve még zseniálisan megadta neki az ívet...

Genzo:
a wow-os south park rész hatalmas :lol: mannaszivókard :lol: 

Ben Reilly:
Én pedig a másik. A WoW játékot én a South Park-os gyorstalpalóból ismertem meg, de Steve Jackson és Ian Livingstone könyveit rongyosra olvastam, és nagyon szeretem az ilyen fantasy világokat, mint amit ez a képregény is bemutat. Szóval nagyon köszönöm a Hamvasztót.  :worship:

Genzo:

--- Idézet ---Ez a szép a történetben, hogy nem kell feltétlenül játszani a játékot ahhoz, hogy élvezni tudd a képregény változatot...

--- Idézet vége ---
pontosan. én vagyok az élő példa. :)

Aldarion:
Nos, reméltem is, hogy tetszeni fog, ha már annyi gürit - meg technikai gondot - tudhatunk magunk mögött, hogy a végén már majdnem az Ostorral hajtottam beiglit a borítóért... :D
De ami a történetet illeti, annyit elárulhatok hogy lesz ez még jobb is, valamint azt, hogy a Morgaine család sorsán keresztül megismerhetjük a világ két legjelentősebb élőholt ellenes mozgalmának születését.

--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Február 28., 22:29:11 ---Én nem WOW-ozok, de szerintem ez a történet is inkább a Warcraft 3-ra épül.

--- Idézet vége ---
Míg az első rész valóban a Warcraft 3 történéseivel egyidőben fut, erre több utalás is van, addig a többi rész már valahol a W3 és a WoW indulása között helyezkedik el.

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 28., 22:25:09 ---Ami a WOW-ot magát illeti, nem vagyok valami megrögzött fanatikus, a játékot sem játszottam (attól félek, hogy végül lenne karakterem, levelem, mindenem, csak életem nem :P ), de ez a képregény tetszik. Most ismerkedek a karakterekkel, a világgal, ilyesmi, és azt hiszem maradok a képregényeknél. A már fentlevő WOW képregényekre is sort keritek amint tudok :) .

--- Idézet vége ---
Ez a szép a történetben, hogy nem kell feltétlenül játszani a játékot ahhoz, hogy élvezni tudd a képregény változatot...

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 28., 22:32:50 ---nemtom, azt sem játszottam még, bár azt már terveztem, hogy kipróbálom. de a wowhoz még helyem se nagyon lenne a gépen, rendszerkövetelmények se biztos megfelelőek, lehet, hogy ha akarnék se tudnék játszani. de a warcraft 3-at egyszer kipróbálom talán. hopp, bocsi, ez lassan elég offtopic lett, nézzétek el :).

--- Idézet vége ---
Amíg valamilyen szinten a témához kapcsolódva offolsz, addig szerintem nincs semmi gond.

--- Idézetet írta: SithLord - 2010. Március 01., 11:15:47 ---Aldarion,ebbe most megint belenyúltál(hála a tervezőnek)!Brutál jól kezdődik a történet,tetszik.A grafika lehetne jobb,de azért még jónak mondható.

--- Idézet vége ---
Most erre mit mondjak? Igyekszem...  ;D Ami a történetet illeti, az tartani fogja a színvonalát, ami meg a grafikát... Hát az is.  :badteeth:

Ja és annyit még megsúgok, hogy a folytatásban felbukkan még egy igen neves karakter is egy kisebb szerep erejére, név szerint Kel'Thuzad, Azeroth talán leghatalmasabb lícs mágusa. Úgyhogy érdemes lesz nyomonkövetni a folytatást.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése