HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (94/426) > >>

Lifehunter:
nekem a wow játék és képregény sem jön be sokat a játék nagyon jó de én a dragonage:originsre szavazok az jobb. az nyerte meg a 2009-esVGA-N a legjobb RPG játék címet  :nezze: ;D( a wowosoktól elnézést kérek mindenkinek más az
ízlése nekem a dragonage:origins tetszik de valakinek a wow jön be.)

SithLord:
Üdv! Köszi a World of Warcraft - Hamvasztó 01. Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Aldarion,ebbe most megint belenyúltál(hála a tervezőnek)!Brutál jól kezdődik a történet,tetszik.A grafika lehetne jobb,de azért még jónak mondható.Várom a folytatást!!!Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

zozi56:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 28., 22:25:09 ---És zozinak meg köszi a nagy FRISSÜLTÜNK feliratot :P . Eléggé hiányoltam, már javasolni is akartam, de megelőztetek. Két okból is jó ez a felirat. 1. látható, hogy a topicon belül melyik hsz-ek vonatkoznak az új cuccra, melyek a régebbiekre. 2. én sokszor csinálom úgy (és még lehet mások is szokták ilyesmit), hogy előbb jövök ide a fórumra, mint az oldalra, és látom ha ki van irva valahova, hogy frissült az oldal, és akkor megyek elolvasom a képregényt( persze, ha érdekel :) ). Úgyhogy szerintem nagyon hasznos ide kiirni szép nagyban a frissitéseket, de ez az én véleményem. Ha nem irjátok ki, akkor is megtalálom a frissitéseket, mert úgyis felnézek ide is, meg az oldalra is, csak általában ide előbb :D

--- Idézet vége ---
Szívesen. :) Kövesd az RSS-feedünket, és akkor rögtön értesülsz róla, ha frissítünk.

Genzo:
nemtom, azt sem játszottam még, bár azt már terveztem, hogy kipróbálom. de a wowhoz még helyem se nagyon lenne a gépen, rendszerkövetelmények se biztos megfelelőek, lehet, hogy ha akarnék se tudnék játszani. de a warcraft 3-at egyszer kipróbálom talán. hopp, bocsi, ez lassan elég offtopic lett, nézzétek el :).

Zigota:
Köszi a Hamvasztót!

Én nem WOW-ozok, de szerintem ez a történet is inkább a Warcraft 3-ra épül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése