HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Március 07., 14:21:26 ---Igazából a GOW játékkal még nem játszottam de videót láttam róla.A képregény nekem nagyon tetszik csak nekem nagyon rövidnek tűnt ha lenne belőle regény akkora azt is szívesen elolvasnám.
--- Idézet vége ---
Egy kicsit mintha eltévedt volna a téma, úgyhogy erre a sci-fi topicban válaszolnék, ha nem gond...
Ami pedig az rpg-ket illeti, annyiban talgabynál a pont, hogy azok, amik mostanság kijönnek valóban nem lehet rpgnek nevezni, mert ugye a rpg azt feltételezi, hogy van egy karakter koncepciód, ami bizonyos kereteken belüli mozgástered ad, így igazodnunk kell egy szerephez (ilyenek ugye a ma már klasszikusnak számító Baldur's Gate I-II; Ice Wind Dale I-II; és az újabb generációsok közül a Neverwinter Night's I-II, vagy a Dragon Age) míg a WoW, a Diablo és társai lealacsonyítják a műfajt egy egyszerű csihi-puhi hack and slash valamivé, ahol lényegtelen részletkérdés a karakter személyisége, mert csak az számít, hogy menj, üss és lépj szintet. Ezekben leginkább a szájbarágós küldetésadóktól kapok frászt. Az igaziban társalogni kell velük, és ha véletlenül felhúzzuk valamivel, akkor új küldetés helyett inkább buzogányt kapunk a pofánkba. :D De hol vannak az ilyen finoman árnyalt párbeszédek az MMORPG-kben? Én még nem találtam ilyeneket. És ti?
Összevont üzenet:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Március 07., 18:31:35 ---És ezzel most mit is akartál mondani? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Szerintem azt, hogy nem figyeltél, és leszóltad a Baldur's Gatet is...
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Március 07., 15:52:15 ---
--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Március 07., 14:10:33 ---Most teljesen offtopic leszek ( előre is bocsi), de nálam az igazi rpg a baldur's gate, arcanum, fallout, és hasonlók. Most a sanitariummal próbálkozom, bár azt még nem ismerem.
--- Idézet vége ---
Nem igazi, ezek az rpg-k. A Diablo és tsai nem rpg-k, hanem hentelős kalandjátékok. Attól még, hogy valahol lehet tapasztalati pontot gyűjteni, nem lesz szerepjáték.
--- Idézet vége ---
talgaby:
És ezzel most mit is akartál mondani? :headscratch:
Zerit:
--- Idézet ---Baldur's Gate is a computer role-playing game (CRPG) developed by BioWare and released in 1998 by Interplay Entertainment. The game takes place in the Forgotten Realms, a high fantasy campaign setting, using modified Advanced Dungeons & Dragons (AD&D) 2nd edition rules.
--- Idézet vége ---
talgaby:
--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Március 07., 14:10:33 ---Most teljesen offtopic leszek ( előre is bocsi), de nálam az igazi rpg a baldur's gate, arcanum, fallout, és hasonlók. Most a sanitariummal próbálkozom, bár azt még nem ismerem.
--- Idézet vége ---
Nem igazi, ezek az rpg-k. A Diablo és tsai nem rpg-k, hanem hentelős kalandjátékok. Attól még, hogy valahol lehet tapasztalati pontot gyűjteni, nem lesz szerepjáték.
Lifehunter:
Igazából a GOW játékkal még nem játszottam de videót láttam róla.A képregény nekem nagyon tetszik csak nekem nagyon rövidnek tűnt ha lenne belőle regény akkora azt is szívesen elolvasnám.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése