HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Genzo:
--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Március 07., 14:09:19 ---Erre vártam már mióta és eljött a GOW második száma elolvastam nagyon tetszett.FURA amelyik képregény érdekel az mintha rövidebbnek tűnne. :-\
--- Idézet vége ---
ez nem fura :) én is így vagyok vele ;)
Zigota:
Most teljesen offtopic leszek ( előre is bocsi), de nálam az igazi rpg a baldur's gate, arcanum, fallout, és hasonlók. Most a sanitariummal próbálkozom, bár azt még nem ismerem.
Lifehunter:
Erre vártam már mióta és eljött a GOW második száma elolvastam nagyon tetszett.FURA amelyik képregény érdekel az mintha rövidebbnek tűnne. :-\
Genzo:
ez esetben teljesen átérzem a helyzeted :P és ígérem többet nem is említem ezt az "istencsapását" :D
Aldarion:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Március 07., 13:12:56 ---Ismerős helyzet. Én a Metin 2-vel jártam így. Küldetéseket kell teljesiteni, amik mindig ugyanazok. Ölj meg 10 farkast. Ölj meg 15 tigrist. Menj el XY faluba, útközbe ölj meg 8 medvét és 30 kutyát. Egy darabig elszórakoztam vele, de egy idő után nagyon unalmas volt.
--- Idézet vége ---
Kérlek ama elátkozott nevet ne is említsd előttem, csak cenzúrázva, mert én annak az istencsapásának nevét számra venni nem vagyok hajlandó, mert - ha esetleg még nem világos - én is arról a borzalomról beszélek...
Összevont üzenet:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Március 07., 13:14:43 ---Az ilyen játékokban mindig kétfajta küldetéstípus van:
* ölj meg 10 A, 20 B-t, 15 C-t
* öld addig a D-ket, amíg nem gyűlik össze 30 a dropjukból
--- Idézet vége ---
Így van ezért is kerülöm a műfajt messzire. Megmaradok a hagyományos VALÓDI rpg-knél...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése