HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Ezer köszönet a Warhammer 40K: Kárhozat hadjárat 2. részért! :worship: :worship:
Tankred szövege tényleg Hulkos volt.
Kezdenek haladni a történetek. A történet főhősei is kezdenek felkészülni a csatára. Nagyon jó történet lesz ezután is. A folytatásban meglátjuk.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Genzo:
Ezer köszönet Aldarionnak, beiglinek és Galennek a Warhammer 40k: Kárhozat Hadjárat TPB következő részéért. Ennél jobban nem is tudtatok volna időziteni, hiszen épp tegnap olvastam el az előző részletet, és irtam róla kritikát. Szóval ma még friss volt az élmény, és pont jókor jött a folytatás. A kritikámba minden le van irva az előző részről, ugyanez vonatkozik erre is, csak még azt emliteném meg, hogy a forditás mesteri munka, de tényleg. Nem lehetett egyszerű leforditani.
Az egyik kedvencem a képregényben Tankred. Nem semmi gép azt meg kell hagyni, és a szövege elég Hulkos (" Tankred alszik, Te bántottad Tankredet, Tankred most dühös...").
Még egyszer köszönet a Warhammer 40k Kárhozat Hadjárat TPB-ért és várom a folytatást. :worship: nektek.
keildavid:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Április 14., 18:32:43 ---Nem 20, hanem 26 oldalasak lettek. ;)
--- Idézet vége ---
Köszi a választ, Sepi. Pontosan nem tudtam, hogy 20 vagy 26 oldalas-e. De most már megvan a válasz.
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Április 14., 18:00:33 ---Ezer köszönet a Hepiend Magazin 7. számért! :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen. :D
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Április 14., 18:00:33 ---És azt mondtad Sepi, hogy felére csökkent a füzet oldalszáma. Akkor ez azt jelenti, hogy a 8. számtól 20 oldalasak lettek.
--- Idézet vége ---
Nem 20, hanem 26 oldalasak lettek. ;)
keildavid:
Ezer köszönet a Hepiend Magazin 7. számért! :worship: :worship:
Nagyon jó volt ez a képregény.
Arról nem tudtam, hogy a Hepiend Magazin 7. szám után a Megtorló történet magyarul nem jelent meg.
És azt mondtad Sepi, hogy felére csökkent a füzet oldalszáma. Akkor ez azt jelenti, hogy a 8. számtól 20 oldalasak lettek.
Sok sikert kívánok a Hepiend Magazin folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése