HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Ezer köszönet az Acension - A Mennybemenetel 5. részért! :worship: :worship:
A történet kezd jól haladni. Andromeda most a gonosz oldalon áll.
David Finch rajzai tényleg jók. Az első oldalon már látom, hogy a képregény írója maga David Finch. Hát nem is tudtam, hogy ő is író volt. Mert eddig rajzolóként fordult elő más képregényekben.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
keildavid:
Ezer köszönet a World of Warcraft - Hamvasztó 3. részért! :worship: :worship:
Izgalmas történet volt. Naxxramason nagy csata volt azokkal az élőholtakkal. Alexandros Morgrainről kiderült az előző részben, hogy halott. De mint látható, Lidérckirály szolgája lett.
Darion akkor ezek szerint tudja, hogy a bátyja Renault egy áruló.
Ha jól tudom, akkor ennek a mininek már csak egy rész van hátra. A befejező részbe majd kiderül, hogy milyen vége lesz ennek a sztorinak.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
zero08:
Ezer köszönet Aldarionnak, beiglinek és Galennek a Warhammer 40k Kárhozat hadjárat új részéért. Már nagyon vártam, és nem kellett csalódnom.
Genzo:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Április 18., 20:20:15 ---Gondolj bele, milyen mértékű agykárosodása lehet szerencsétlennek... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nem baj, attól még szeretjük őt is. :D
Aldarion:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Április 18., 11:39:12 ---Az egyik kedvencem a képregényben Tankred. Nem semmi gép azt meg kell hagyni, és a szövege elég Hulkos (" Tankred alszik, Te bántottad Tankredet, Tankred most dühös...").
--- Idézet vége ---
Ó igen, Tankred... Ami őt illeti valóban Hulkos a szövege, de ez nem csoda, hisz valaha - ez most nem spoiler, a szószedetben majd utána lehet olvasni a legvégén :nezze: - egy olyan csatatestvér volt, aki valamelyik ütközetben halálos sebet kapott, de az a megtiszteltetés érte, hogy gépi testbe zárva tovább oszthatja a császár kegyelmét. Ez egyfajta halhatatlanság, ha úgy vesszük, mert ilyenkor az alanyt altatásban tartják, és csak a bevetésre ébresztik fel. Gondolj bele, milyen mértékű agykárosodása lehet szerencsétlennek... :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése