HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Genzo:
Így kicsit lemaradva én is szeretném megköszönni a WH40k - Vér és mennydörgés TPB-t úgy, ahogy van Aldarionnak és beiglinek. :worship: Nagyszerű történet volt, már alig várom, hogy jövőre olvashassam az újabb ilyeneket, kíváncsi vagyok még mivel rukkoltok elő.
Elismerésem és köszönetem jele a Genzo Comics mai cikke is, a Vér és mennydörgés TPB-ről. :worship:
Aldarion:
Örülök, hogy tetszett, s noha egyelőre nincs hasonló kaliberű történet a láthatáron, azért megnyugtatlak, hogy jövőre sem lesz hiány a Warhammerből. Sőt, ha minden a terveim szerint alakul, akkor számíthattok a már beharangozottakon felül némi grátiszra is a következő év folyamán... ;)
zero08:
Mivel még senki nem köszönte meg a Warhammer mázli dögös befejező részét, én megteszem, nehogy azt gondoljátok hogy nem tettszett. :) Már nagyon várom a következő Warhammert, kíváncsi vagyok mivel rukkoltok elő. Jöhetne egy humorosabb (ha van olyan még), mint a Gyilok Osztag, én azon visítva röhögtem.
Végezetül, köszönjük az egész éves munkátokat, Kellemes Karácsonyt, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok az egész csapatnak.
zero
keildavid:
Köszi Az Idő Kereke - Új Tavasz 8. részét! :worship: :worship:
Akkor most végre befejeződött ez a mini. Bár az igaz, hogy ezzel egy kezdet is lesz egy másik történetnek. Főleg az Újjászületett Sárkány kutatás is, ami eddig titok maradt.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
keildavid:
Köszi a Hepiend Magazin 9. számot! :worship: :worship:
Arról olvastam az előző Hepiend Magazinban, hogy a 8. számtól kezdve csak Conan van a füzetben, a Megtorló pedig nem.
Conan kalandjai továbbra is jók. Mindig vannak valami kihívások a barbárnak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése