HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (50/426) > >>

Recsi:
Örülök, hogy végre sikerült folytatni a sorozatot. Még csak 6 rész ment le, de már most érdemes visszanézni, hányan vettek részt benne. Sajnos közülük páran már nem foglalkoznak honosítással, de szerencsére mindig akad, aki folytatja. Köszi!

Aldarion:
Hát, örülök hogy élveztétek. Jó ideje tervbe volt már véve a folytatás, de csak mostanra sikerült összehozni. Mindenesetre mostantól igyekezni fogunk, hogy kéthetente tartsunk egy Warhammer vasárnapot, úgyhogy remélhetőleg nem kell ismét két évet várni a következő Monthly-ra, sőt, tervezünk egy olyat is, hogy visszamenőleg is feljavítsuk a Darkblade és a Daemonifuge eddig kikerült részeit, mert valljuk be, hogy bár a korábbi honosítók mindent beleadtak, azért Galen munkájával nem kelhetnek versenyre...

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Titán: Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de ez a rész gyenge volt
--- Idézet vége ---
Hát voltaképp ez csupán egy epilógus volt az első könyvhöz és tény, hogy nem a csatákon volt a hangsúly, pedig ha valamit nagyon jól elkaptak ebben a sorozatban, akkor azok a csaták.

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Daemonifuge :Nem értettem, mert nem emlékszem már az első részére
--- Idézet vége ---
Össze is foglalhatnám, de szerintem igaza van zozinak, újraolvasva talán kissé szórakoztatóbb...

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Vérpróba:Nekem eddig nem volt a kedvencem, de ezentúl az lesz :cool:
--- Idézet vége ---
A vérpróba nagyon bekeményít a következő fejezetekben, és ami külön öröm a számomra, hogy Recsi jó néhány fejezetet lefordított már előre, így ezzel a sorozattal egyelőre csak mint beíró kell foglalkoznom...

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Darkblade:Egyszerű sztori, viszont sok csata.Ebben a részben viszont már nagyon le akarták szerintem rövidíteni az egészet :( Túl rövid  volt
--- Idézet vége ---
Igen, szerintem is, de a következő részben kikerülő befejezés meglehetősen jóra sikeredett, noha ott is elmondhatjuk, hogy csupán az első könyv ér majd véget azzal.

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Kal Jerico: Furcsállottam, mikor:otthagyták a csajt,miután majdnem belehaltak a menekülésbe ;D Nekem tetszett

--- Idézet vége ---
Jericho szerintem nagyon jó karakter a maga módján, én legalábbis hihetetlen jókat derültem a fordítás során. Különösen tetszett, hogy micsoda úriember veszett el benne...  :badteeth:

keildavid:
Köszi a WarHammer Mountly 6. számot! :worship: :worship:
Milyen régen ilyen ez a sorozat.
Tetszett ez a képregény, amelyben vannak egy füzetben rövid történetek.
És látom, hogy még nincs vége egy-két rövid történetnek. Pl. a Darkblade sztorinak még lesz folytatása.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

zozi56:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 26., 14:41:22 ---Daemonifuge :Nem értettem, mert nem emlékszem már az első részére

--- Idézet vége ---
Hát olvasd újra. :)

Usagi Yojimbo:
Már majdnem el is felejtettem a Warhammer Montly-t , ha nem írjátok ki :nezze: :worship: :worship:
Hamarosan elolvasom,már nagyon vártam kedvenceim, a Titán és Darkblade folytatását.
Köszi Aldarion :cool:
Vélemények:
Titán: Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de ez a rész gyenge volt
Daemonifuge :Nem értettem, mert nem emlékszem már az első részére
Vérpróba:Nekem eddig nem volt a kedvencem, de ezentúl az lesz :cool:
Darkblade:Egyszerű sztori, viszont sok csata.Ebben a részben viszont már nagyon le akarták szerintem rövidíteni az egészet :( Túl rövid  volt
Kal Jerico: Furcsállottam, mikor:otthagyták a csajt,miután majdnem belehaltak a menekülésbe ;D Nekem tetszett

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése