HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (48/426) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Március 05., 09:28:15 ---Hasonlított a Kárhozat hadjárat-hoz.Ott is a barlangba menekültek, de ott két titán volt (ha jól emlékszem)

--- Idézet vége ---
Igen, jól emlékszel, és megsúgom, hogy az a szál még folytatódni fog. A hátralévő két mini közül az egyikben, az Exterminatusban, Delius Alastor, az Ordo Maleus inkvizítora nyomozni kezd a Magnum Christi incidenssel kapcsolatban, és meglepő eredményre jut majd, de ez még odébb lesz. Addig be kell érnetek az Ultramar védőivel és a Monthly-val...  ;)

keildavid:
Köszi a WarHammer 40000 - Ultramar védelmezői 2. részét! :worship: :worship:
Persze az érthető, hogy az első részben más volt a hangsúly. De akkor is jó volt egy olyan történet bevezetésnek.
A 2. részben meg már elkezdődött az orkok elleni harc. Tényleg olyan volt, mint a Kárhozat hadjáratban. És ez persze még csak a kezdet ennek a remek történetnek.
Várom a folytatást!

Usagi Yojimbo:
Köszi az Ultramar védelmezői 2-őt :worship: :worship: :worship:
Hasonlított a Kárhozat hadjárat-hoz.Ott is a barlangba menekültek, de ott két titán volt (ha jól emlékszem)

Aldarion:
Igen, a füzetben időközben javítottam, a főoldalon pedig majd legközelebb kiigazítom ezt a hibát.

Recsi:
Becsúszott egy kis hiba a Warhammer Monthly 6. részébe. A Vérpróbát nem én, hanem Cajun fordította. Hamarosan javításra kerül a dolog, Aldarion bizonyára jelezni fogja. Abból adódott a félreértés, hogy a fordítást Cajun hozzám juttatta el, én pedig továbbítottam Aldarionnak. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése