HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
keildavid:
Köszi az Eberron - A Farkas szeme című képregényt! :worship: :worship:
Tetszett ez a fantasy képregény. Ismét szokásos jó történet volt. A címrők később kiderült, hogy miről van szó.
Azt nem is gondoltam, hogy ez egy felvezetés a Dungeons & Dragons világai történethez.
Meg olvastam, hogy a D&D-ben olyan szereplők is lesznek, akiket ismerhettük a Forgotten Realms-ből(Drizz Do'Urden) és a Dragonlance-ból(Tasselhoff Fúróláb).
Sok sikert kívánok nektek a fantasy képregények honosításhoz!
talgaby:
Igen is és nem is. A v4-es ongoing véget ért, de helyette van most egy másik sorozat, a Queen Sonja, plusz időnként egy-egy mini vagy one-shot. De a tervek között csak a v4-es szerepel és a minik. Utána már kétséges, folytatom-e, attól függ, milyen a Queen, mert azt még egyáltalán nem olvastam, és a v4 lezárása miatt nem is nagyon igyekeztem eddig.
gabo:
Elolvastam a Vörös Sonja v4 1-4 TPB-t és a Vörös Sonja - Fagyos puszták királynője, Vörös Sonja Thulsa Doom ellen című képregényeket. ellemeset csalódtam ezekben a képregényekben, nagyon tetszett a Kulan Gath-os történet és Thulsa Doom elleni küzdelme! Sonja nagyon dekoratív csajszi :sweetheart:, a borítógaléria külön dicséretet érdemel! Köszi a honosítást, várom a folytatást! Ez a sorozat Amerikában fut még?? :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a WoW 17.részét ,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Tyűű,na ez egy igen akciódús rész volt,nagyon tetszett!A következő részben feltehetőleg meglátják,hogy nincs itt semmiféle árulás egyik részről sem,és akkor a támadóra tudnak koncentrálni.
Nagyon várom a folytatást!!!
keildavid:
Köszi a World of Warcraft 17. részét! :worship: :worship:
Tetszik ez a képregény. Az érdekes volt, hogy említettek egy-két olyan esetet Varianról, amikor még régebben Lo'gosh-nak nevezték az első részekben.
A végén persze kiderül, hogy mindig vannak valami konfliktusok. Pl. az orkok, akik nem nagyon bíznak az emberekben.
Várom a következő részt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése