HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Március 20., 11:00:36 ---Már vártam a "folytatjuk" feliratot a végén, de csak egy Vége volt odaírva. Remélem, hogy folytatódik ez a kaland.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett. Igazándiból a végén eredetileg a Vége - egyelőre felirat szerepelt, de mivel időközben másik kiadóhoz kerültek a D&D jogok, így már teljesen esélytelen a folytatás. Ennek ellenére megcsináltam, hisz remekül visszaadja egy jól kivitelezett D&D parti hangulatát, ráadásul a visszaemlékezés maga kerek egész történet. Azok pedig, akiknek nem tetszik a nyitva hagyott befejezés nyugodt szível kerekíthetnek hozzá egy jó kis modult, jelenleg én is ezzel a gondolattal kacérkodom.
gabo:
És, mintha a kiadója is más lenne! :headscratch:
talgaby:
Darknessnél az eleje van. A Fathom v1 volt az első sorozat, aztán jött az Aspen, majd a Fathom v2, aztán mindenféle minik (most is fut egy). Vagyis folytatás van, de nem készült belőle honosítás (igazság szerint a füzetekből szkent is vadászni elég jó kihívás).
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: gabo - 2011. Március 20., 09:02:54 ---Sziasztok! Tudom, hogy ezek régen a ComixArt-on voltak fenn de a Fathom
képregényeknek van folytatása, vagy csak ennyi az egész??
--- Idézet vége ---
Én a Fathom- ot a Darkness-en láttam, asszem legalább 10 rész van ott belőle.
Grat az Eberron - A Farkas szeme című képregényért! :worship: :worship: :worship:
Nagyon tetszett, Pöröly volt szerintem a legjobb :).Nagyon jónak ígérkezik a sorozat többi része, ezt bizonyítja ez a rész :D
Már vártam a "folytatjuk" feliratot a végén, de csak egy Vége volt odaírva. Remélem, hogy folytatódik ez a kaland.
gabo:
Sziasztok! Tudom, hogy ezek régen a ComixArt-on voltak fenn de a Fathom
képregényeknek van folytatása, vagy csak ennyi az egész??
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése