HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (415/426) > >>

Spidáj:
Nah végre elolvastam az Ariát.
Tök jó volt!!!  
Ezek a rajzok... apám!!! iszonyat szépek.
A legnagyobb a Pub vagy ki (a tetovált csávó a csaj haverja)
de a 3 boszorka karaktere is tetszett.

Nimrod:
A Hieroglifa második része még gazdagabb lesz képi szempontból. Szöveg nem is lesz benne sok, csupán néhány naplóbejegyzés. A 3., de főleg az utolsó 4. rész viszont már elég tiszteséges párbeszéd anyaggal bír...

Spidáj:
Szerintem mindenkinek más tetszik
És az a legbiztosabb ha változatos és v1es.
De ez csak az én véleményem
Szóval fogadd meg    
(csak vicc volt   )

killjoy:
Eddig Bradbury három különböző arcát ismerhettétek meg. Kinek melyik tetszett a legjobban? A már említett 11 új történet küzül van minden féléből, így ha a negyedik elkészült, akkor igazodnék az igényekhez és azokat venném előre, melyek hozzátok közelebb állnak. Vagy pont így jó, vegyesen?

regnar:
Sziasztok.

Most sikerült tüzetesen átnéznem a Hieroglifát.
Néhány szóban leírnám gondolataimat, persze amíg a teljes művet nem láttam, addig erre a részre korlátoznám.

Mivel is kezdjem. Remek. Nagyszerű. Egy képregény, amely a képekről szól. A képek mesélik el a történetet. Remek rajzok, szép kontúrvonalak, erőteljes kitöltőszínek. Ha szöveg nélkül néztem volna meg akkor is megállna a lábán. a képek mindent elmondanak. Tetszik ahogy minden képéről lesüt a hatalmas tér. Valahogy sikerült elérniük, hogy bevonják az embert a látványba. Nyilván nagy szerepe van ebben annak, hogy kevés a szöveg.

A borító zöld és fekete kontrasztja már első látásra sugallja, hogy valami idegen dologgal van dolgunk, hiszen a zölddel általában azonosítjuk az idegeneket.

A beírással kapcsolatban, a fordítást ugyen nem tudom értékelni, nem ismerem az eredeti szöveget, de nekem tökéletesen megfelelt, a mondatok kifejezőek voltak, magyartalanság nélkül. a szöveg jól olvasható.

Egyszóval várom a folytatást, sikerült felcsigáznototk:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése