HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (407/426) > >>

Micho:

--- Idézet ---Még mindig érdeklödöm!  
Mikor lesz már végre Aquablue??? Nem akarok nagyon türelmetlennek tünni de már nagyon várom a folytatást!!    
--- Idézet vége ---
na, most csak miattad meg mertem kockáztatni, és belestem Killjoy boszorkánykonyhájába...  az Aquablue #3-ból pedig már 9 azaz kilenc képet találtam  de majd Kill holnap, bővebben. addig ezzel az infóval térj nyugovóra

lynmail:
Még mindig érdeklödöm!  
Mikor lesz már végre Aquablue??? Nem akarok nagyon türelmetlennek tünni de már nagyon várom a folytatást!!    

Fisk:
Huh, most olvastam el a gombás Bradbury-t. Nagyon hangulatos, a fordítás és beírás is szuper. Az egésznek van egy olyan, jó kis ötvenes évekbeli hangulata. Mintha egy régi alkonyzónát nézne az ember.  
A Kaleidoszkóp különben a legötletesebb az eddigi részek közül, csak azt már elolvastam régebben egy novelláskötetben, és úgy a feeling sokkal jobban átjött, mint a képregényverzióban.
Jönnek a marsbéli krónikák? Király.
Netán Fahrenheit 451 comic-ban?

Spidáj:
Ezek után várhatod hogy csak kicsit is +dicsérjem a munkádat...

killjoy:

--- Idézet ---(...)Killjoy munkája szokás szerint a maximálisan jó lett. (...)
--- Idézet vége ---
Először is: Porthos! Ne nyalj ilyen nyilvánosan! Elég, ha levélben, vagy személyesen istenítesz  A Bradbury képregényeknek szinte soha nincs folytatása. A mester általában megírt egy novellát, amit mondjuk egy ilyen felütéssel fejezett abba, mint ennél is, de szerencsére nem esett a halivúdi menő csávók hibájába, hogy mindennek kell folytatás  Ez a történet ennyi, de szerintem így is üt rendesen. És sokak kívánságát meghallgatva a jövő héten már jönnek a Marsbéli krónikák is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése