HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (406/426) > >>

szam:
Nekem is megvan, de még nem szántam rá magam, hogy megnézzem, mert aszongyák, hogy a felirat, ami rajta van az avi-n, nem egészen az, ami a filmben van...kérdés, hogy lesz-e valaki, aki a feliratok.hu-ra japánról lefordítja...hááát...te milyen felirattal nézted, regnar?

regnar:
Sziasztok

Szerintem is jó a zenéje..sőt két hete láttam a nagy film, tehát nem a sorozat második részét. Jó kis elgondolkodtató de ugyanakkor akciódús két órát töltöttem a tv előtt  

Sikerült megőrizni az első rész hangulatát, sőt új elemek is belekerültek.

szam:
Kell a zenéje Porthos? Nekem megvan...szerintem nagyon állat...A hallásod a rossz...szétb*szta a sok Sum 41    Nekem 1ébként megvan a sorozat összes része is (a rajzfilmnek). Az is nagyon állat...

Spidáj:
Nemrég láttam a Ghost in the Shell animációs filmet.
Hát.... a zenéjét leszámítva nem volt rossz. Vannak benne elgondolkoztató részek.
De mégegyszer nem nézném +.
A zenéje miatt.
szörnyűűű  
van egy rész mikor vagy 3-4 percig m1 kedvem lett volna   -ni magam.

killjoy:
Micho, a leskelődő  De igazat beszélt  Éppen csütörtökön kezdtük el asszonykámmal a harmadik részt. Csak közben a hétvége szinte teljes családi programmal telt, így eddig valóban 9 oldal van kész, de ez hamarosan nőni fog. Annyit elárulok, hogy a borítón a HZs logo alatt a "2004. november" felirat szerepel

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése