HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (404/426) > >>

regnar:
Admin Te mindent látsz. Már ki is ürítettem  

Sőt most kihúzom magam a puszi miatt  

További jó napot

öreg pajtás:

--- Idézet ---Önmagam után nem illik írni, de most mégis megteszem, legfeljebb admin megint ad az arcomnak
--- Idézet vége ---
Ó de régen szólítottak  semmi gond nincs regnar, mivel azért jó idő eltelt az előző hozzászólásod óta... tehát csak egy   jár az arcodra

(ha már itt vagyok, egy jó tanács: üritsd ki a freemail-es ládád, mert megtelt  )

regnar:
Önmagam után nem illik írni, de most mégis megteszem, legfeljebb admin megint ad az arcomnak  

Szóval Marsbéli krónikák.

Nagyon bejött. Főleg az első fele az űrhajó indításával. Egészen költői magaslatokba emelt egy "egyszerű" rakéta indítást. Hihetetlen, de mégis hihető, sőt éreztem is a meleget, ahogy felszállhatott a levegőbe. Az ember el sem tudja gondolni, mekkora rakéta lehet az amely ekkora hőt termel.

A képek nagyon szépen színezettek, árnyaltak, nem hivalkodó színekkel teltek. 1999-et írunk, de a ruhák és az egész hangulat nem ezt tükrözi és ez ad egyfajta ártatlanságot a műnek. Tetszik a kép, ahol a rakéták hagyják el a bolygót.

A beírás tetszett, hibát nem találtam benne. Nekem a Rakéta nyár felirat zavaró egyedül egy kicsit. Az eredetiben is ilyen erős színeket használtak? Nagyon elüt a rajz többi részétől. Vagy így volt eredetileg is? Ezt akarták elérni?

Nagyon várom a folytatást és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül

regnar:
Sziasztok

Killjoy kérdésére válaszolva. Szerintem ezt még a szerző sem tudja, hogy paranoid téveszme, vagy tényleg ufo-k. De pontosan ettől olyan jó a történet, hogy a végén gondolkozol rajta. Nem kell megoldást találni, mert szerintem nincs. lejebb olvastam hogy miért nem kellett fény a termesztéshez, vagyis hogyan látott lent a gyerek. Nos ha feltételezzük, hogy a gombák megszálltáka testét, akkor szerintem ez már a szabad gondolaton múlik, lehet hogy az idegenek a sötétben is látnak. De ha paranoid téveszme csupán, akkor egyszerűen nem látta a fényt az apa, és azért akart fényt gyújtani, bár lehet hogy a kormány végzett egy hallucinogén gázkísérletet a területen, a gombákkal terjesztve, vagy egyszerűen csak egy ember őrültté válását láthattuk, de számtalan variációt lehetne még sorolni.

Legalábbis én ezeket gondoltam a storyval kapcsolatban persze lehet hogy    vagyok??? Ugyanis én azóta már ettem gombapaprikást, és tegnap pedig gombalevest.....És most indulok a pincébe

killjoy:
Hát igen, ez a történet határozottan nem arról szól, hogy szerettessük meg a gombapaprikást mindenkivel

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése