HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (398/426) > >>

killjoy:
Köszönöm a dícséreteket. Az utóbbi két történet nekem is nagyon-nagyon tetszett, tényleg olyanok, hogy az ember végig olvassa, szinte nem történt semmi és mégis sokáig ott marad az ember fejében.

Viszont a Bradbury rajongóknak van egy rossz hírem. Hogy a többi képregénnyel is haladjak, így ebben az évben már csak egyetlen Bradbury történetre futja, így a kérdés a következő: Melyik legyen? A három jelölt: a Mennydörgés hangja, az Usher II és a Tyrannosaurus Rex. A héten lehet választani!

VTomi:
Ez gyönyörű! Jobb szót nem találok rá.

Gorgonita:
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy itt nem a rajz találkozott a szöveggel, hanem a festészet a költészettel. Mert bár nem volt rímekbe szedve, rám olyan hatást gyakorolt, mint egy szabad (rím nélküli) vers.
 A történetén még sokat kellene gondolkozni. Mindenesetre megindító, és szrtem attól is függ, hogy mi a mi saját történetünk, és milyen hangulatban értelmezzük. Vagyis hogy épp ki értelmezi. Egy elhagyott szerelmes. Egy hűtlen szerelmes. Egy szenvedő harmadik, egy szerelemben hívő, vagy azt tagadó ember, stb.
 Bár elcsépelt szó, de én épp ezt az -oldd meg magad - megoldást találtam benne zseniálisnak.
 Akárcsak Regnar én is kérem (szépen) a következőt!

regnar:
Annyit még hozzátennék a mai naphoz, hogy ma gombaleves lesz itthon az ebéd   Komolyan!! Azt hiszem a bennfenteseknek nem kell magyaráznom a bejelentés mibenlétét  

Blue S:
Áprilisi boszorkány.

A Bradburyk eddigi legszebb beírása és legszebb rajza. Érdekes volt a festményszerű megjelenítés.

Eleinte nem tetszett, ahogy Cecy az uralma alá hajtotta Ann-t, de szvsz a végén megbűnhődött érte, mert szerelmes lett a férfiba, aki talán sose fogja felkeresni, hiszen ő mást szeret. És ha felkeresi se biztos, hogy tetszeni fog neki stb.

Azért érdekelne, hogy Cecy szülei szerelmesek-e egymásba.    

Talán ennél az egy Bradbury műnél éreztem azt, hogy tényleg vége van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése