HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Galen:
Farek
--- Idézet ---ha jól emlékszem valami filmkészítés körül zajlik
--- Idézet vége ---
Azaz Farek...szerintem inkább az időutazós legyen....Bár valószínű mindenki ismeri a történetét.
regnar:
Mindegyiket egyszerre
Na jó..nekem mindegy melyik lesz először úgyis elolvasom mindegyiket.
Usher ház végzete egyik kedvencem Poe-tól, úgyhogy arra nagyon kíváncsi vagyok az Usher II-re. Persze jöhet T. REx is és Mennydörgés hangjai is.
Szóval nekem mindegy melyik jön először, vagy az hogy milyen sorrendben jönnek jó lesz bármelyik
Farek:
Killjoy: egyértelműen a mennydörgés hangja!!! A legkedvesebb novellám azok közül, amit ismerek tőle és nem marsbéli krónika. Nagyon tetszik a megközelítése az időutazásnak.
A T. Rex (Tisztelt Rex, hogyne), ha jól emlékszem valami filmkészítés körül zajlik, amiben a fő szörnyet kell megalkotni. De ez nagyon nem biztos.
Az Usher II is nagyon jó, ha az, amire gondolok. Szóval azt tenném be második helyre.
killjoy:
Ja, hogy ez kimaradt
Mennydörgés hangja, vagy ahogy sokan emlegetik a Pillangó effektus. Ez az a történet, amikor visszamennek az időben, hogy egy kijelölt állatot levadásszanak, de semmi máshoz nem nyúlhatnak.
Usher II - Edgar Alan Poe Az Usher ház végzete "folytatása". Érdekesen keveredik a történetben a viktoriánus kor és a sci-fi.
Tyrannosaurus Rex - Ez pedig egy T-Rexes sztori. (Bevallom ezt még nem olvastam el, csak a képeket néztem meg, így ha valaki bővebbet tud a történetről, az írhatna pár sort erről is.)
Farek:
A Mennydörgés hangja az időutazásos? Mert akkor azt. Aztán pedig Usher II és T Rex.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése