HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Dórika:
Ray Bradbury
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok véleményt, erről a két utóbbi képregényről!
Nagyon jó volt olvasni!
Folytatás lesz. Ahogy időm engedi, mindig jön egy-egy újabb történet. Van még bőven, Killjoy-nak köszönhetően, ugyanis a mostani adagot még tőle kaptam, de majd még nézelődök, hátha találok többet is.
A jövőre nézve, a stílusokat továbbra is váltogatni fogom, hisz elég vegyesek, és így biztos mindenki fog találni köztük kedvére valót.
Farek jó hír neked is, a Marsbéli krónikáknak is jön a folytatása, bár még nem tudom, melyik lesz a következő...
Regnar az elgépelést, amit találtál, javítottam. Köszi.
Bradbury novellák olvasói hamarosan jön a következő!!!! (Még szeptemberben )
Spidáj:
A büntetés bün nélkül nekem is nagyon tetszet.
De legjobban az első oldal.
Iszonyat jól +rajzolták.
Látszik rajta hogy iszonyatosan fél + minden.
NEkem nagyon bejött.
És a magyarosítás is tökéletes.
regnar:
Szép jónapot mindenkinek Hosszabb távollét után újra visszatérek.. ahogy láttam van mit olvasni.. szóval nem is húzom tovább..
Ray Bradbury-k.
Marionett Rt.
Hát ez jó volt. Mondjuk én a végére arra számítottam, hogy az egész világ már bábú, de így sem volt rossz. A rajzok nagyon tetszettek, olyan klasszikus sci-fi hatásuk volt, és a színek sem voltak túlerőltetve. A fordítás/beírás jóra sikeredett, gördülékenyen olvasható volt. Szerintem az eddigiek közül az egyik legjobb, letisztult, érthető, és klasszikus sci-fi hatású.
Büntetés bűn nélkül.
Érdekes volt egymás után olvasni a két történetet. Ez is nagyon jó volt, bár teljesen más vonalat ragadott meg. A téma lényegébgen a sci-fi irodalom egyik alappillére, hogy milyen jogai vannak egy robotnak, sőt mostanában eléggé közel állunk ahhoz, hogy a való életben is előjöjjenek ezek a kérdések a klónozott állatokkal (én ne legyünk naívak, ha egy állat klónozását nyilvánoságra hozzák már, akkor a háttérben biztosan kipróbálták már az embert...) milyen "jogokkal" rendelkeznek.
A rajzok itt is tetszettek, bár nem volt a történetben túlságosan nagy szerepük.
a beírás itt is jóra sikeredett, egyetlen elgépelést találtam mindjárt az első buborékban egészén lett gépelve egészen helyett.
összességében, mivel Bradbury az egyik kedvencem.. jöhet még.
Sendy:
--- Idézet ---Mert valamiben nem ertunk egyet, meg nem kell leharapni a fejem
--- Idézet vége ---
Nem haraptam le a fejed, azt egészen másképp tettem volna...
Pedro:
--- Idézet ---Ha neked nem kell, akkor ne töltsd le vagy töröld le...
--- Idézet vége ---
Mert valamiben nem ertunk egyet, meg nem kell leharapni a fejem
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése