HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Troll:
Látod ezt Recsi... Annak ellenére, hogy ff tetszett néhány embernek...
Beyond silence:
EZ az WARHAMMER!!
Egész jó volt ezt az szám (nekem a 2. jobban tetszett ott több jól kivitelezett akció volta végén). Remélem a következők be erősül kicsit a történet is!
Várom a következő számot!!
És köszönjük....
Recsi:
--- Idézet ---1., WH 40k. Ti mindig tudtok meglepetést szerezni az egyszerű halandónak...
2., A két történet nagyon tetszett, főleg az első - a Híd című.
A második történetet kicsit messzebbnek éreztem a "hard" WH 40k világától, de nem volt rossz.
--- Idézet vége ---
1., Blood for the Blood-God!
Waaaaaaaaaagh!
2., OK. Ha tetszett, nem küldöm az inkvizítort.
Lesz egyébként "hard" WH40k is. Egy része már el is készült.
Az érdekessége, hogy a főszereplője nem férfi...
Aki kitalálja, melyik ez a képregény, az elolvashatja, amikor megjelenik.
regnar:
Hát mondom ohh yessss
WH 40k. Ti mindig tudtok meglepetést szerezni az egyszerű halandónak...
Már régóta kedvencem a Warhammer világa, még kezdő szerepjátékosként ismerkedtem meg vele és a táblás játékkal is (emlékszem amikor gimisként csóringereg voltunk és kölcsönkért figurákról vettünk mintát, aztán kiöntöttük őket ólomból, vagy papírmasé figurákkal játszottunk...) szóval nagy kedvenc
A két történet nagyon tetszett, főleg az első - a Híd című. A képregény maga már nem annyira, mert a Hidat alg lehetett kibogarászni a rajzok technikája miatt. Nagyon sistergő és zsúfolt képek miatt alig lehet látni ki-kivel van. Persze ez valahol jó is, mert visszaadja a csata hangulatát, de engem legalábbis egy kicsit zavart... A beírás jó lett, főleg a "tájszólás" lett jól eltalálva.
A második történetet kicsit messzebbnek éreztem a "hard" WH 40k világától, de nem volt rossz. A lény kicsit Lowecraft-os volt első látásra. Másodikra meg teljesen DE a végső "poén itt sem maradt el.
A beírás mindkét történetben jó lett, a képi zavar meg nem a Ti hibátok. szóval ha esetleg teremne még néhány Warhammer történet és személy szerint örülnék neki.
Troll:
Frissültünk - Warhammer 40K by Recsi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése