HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Gorgonita:
Nos, nem vagyok egy SG rajongó, és ez a történet sem győzött meg arról, hogy ezen változtatnom kellene. A rajzok azért tetszettek, és újfent eszembe jutatták azt a sirámom, hogy vajh miért nincs olyan sok sf képregény, mint ahány szuperhősös. Persze a válasz egyértelmű, és így a kérdés is költői, de azért szép lenne.
Köszönet a beírók - fordítók munkájáért és ha idővel újabb sf képregény bukkan fel a Zsákon, én biztos elolvasom.
Van pl néhány (pontosan 10+3) Babylon 5 comics, amelyeknek ugyan eléggé eltolták a színeszését, de amiket maga a sorozat szerzője, a méltán jó írónak tartott jms írt. A +3-ból kettőnek már a fordítása is fellelhető.
[HUN]DEAD:
Frissültünk! Csillagkapu CSK-1 - P.O.W. #3
kaine:
--- Idézet ---DEAD,2005.11.4.-19:28] a Saw/Fűrész lesz a következő, amihez hozzálátok. Ez nem a film képregényváltozata, de erősen kapcsolódik hozzá.
--- Idézet vége ---
Erre igazán kíváncsi leszek!
Troll:
Örülünk (ugye Vincent), hogy tetszik az oldal!
Isten tartsa meg jó szokásodat, hogy véleményt írsz az itt megjelenő dolgokról... Ne hagyd abba! Letölteni meg úgy kell, hogy a letöltő oldalon rákattintasz a "letöltés" nevű linkre, amitől egy új ablakban megjelennek az adott képregény képeinek linkjei. Azokat meg berántod egy letöltés vezérlőbe (ajánlom a flasget-et).
Tra'Kra:
Ma találtam meg az oldalt, egészen véletlenül, és kb. 10 percre rá már regisztráltam is magam!
Régóta szerepjátékozok és a D&D az elsők között volt nállam mindig (persze MAGUS-sal kezdtem).
Ebből kifolyólag szoktam olvasni Forgottem Realms-os könyveket, nagyon jók, és ez enyhe kifejezés!
Csak dícsérni tudom, hogy ilyen igényes adaptálció megjelent! A betűtipus tényleg zavaró egy kicsit, de mint látom, változni fog.
Nekem még a letöltés okozott gondot, vagy csak nem ismerem még eléggé az oldalt!
Nagyon várom a következő részt, és gratula a csapatnak, hogy ilyen igényes oldalt vezetnek!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése