HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (273/426) > >>

trougal:
Hát sokáig tartott de végül sikerült regisztrálnom a HZS forumára! Már csak azért is örülök ennek mert az első képregényes oldal volt amihez hozzáfértem. A regisztráció pedig azért késett mert az angol nyelvű szöveggel nem boldogultam. Naszóval, egyik kedvenc oldalam a HZS különösen a francia, olasz képregények a kedvenceim. A Ragadozók, Aquablue, Funky Kovall(OK lengyel), Druuna primátusa után az angolszász munkák közül a Holló, Red Sonja, Warhammer gyűjteményes na és persze a Berlin a legjobb sorozat számomra. És rögtön egy kérdés. Lesz folytatása az Aquablue-nak? Felettébb örülnék ha láthatnám. Legalább ha halvány esély lenne arra vonatkozólag, hogy szándék az van csak technikai akadályok merültek fel.

Troll:
Frissültünk
CSI: Kemény Zene 5/5

talgaby:
Hehe... én is meglepődtem a végén, hogy ki az, nem hiszem, hogy bárki is kitalálná előre... A jó hír, hogy novemberben elméletileg kikerül a befejezése is, és azt már kis szerencsével a saját topicjában lehet megbeszélni (ha egyáltalán olvassa vki).

Galamb:
Hű itt aztán hullanak rendesen a gyanúsítottak. Végre egy krimi, ahol tényleg nem lehet tudni, hogy ki a tettes. Köszi!    

Troll:
Frissültünk
CSI: Kemény Zene 4/5

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése