HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (274/426) > >>

Blixxxa:
Drága Peter!

De sajna azt már nem a Recsi (azért ő benne van) Galen páros csinálja, azt már mi kezdtük el.
Amúgy dec. 16-ig várnod kell a következőre.

Peter P:
Oks!
Akkor várom a Mothly-t.
Mégegyszer:királyok vagytok!

Recsi:

--- Idézetet írta: Peter P ---Egy régebbi képregényről szeretnék írni:
Mégpedig a Warhammer 40K Magányos Farkasok-ról...
...Hogy a hibákról is írjak (nem mintha olyan sok lenne): a 4. oldalon - ahol a Warhammer világ alakulásáról írtok -  az utolsó bekezdésben Administratu-t írtok, de az Administratum.
--- Idézet vége ---
Hát nem gondoltam, hogy ilyen hamar írsz a tegnapi beszélgetésünk után  
Köszi a dícsérő szavakat, és ígérem lesz még WH40K, csak ki kell várni. Ahogy nézem, más oldalakon sem nagyon tolonganak ezügyben, szal mi maradtunk a trón utolsó védelmezői.  
A hiba sajnos valós, de nem tudom kideríteni, kit terhel. Ha Galennek valami csoda folytán meglenne a PSD, akkor biztos, hogy javításra kerül. A szöveget egy az egyben az Űrgárdista szöveges fájl változatából szedtem ki (a felelősség engem terhel a forrás megadásának hiányáért), de ahogy néztem ott ok, semmi sem hiányzik, szóval mi hibáztunk.
A dolgok mai állása szerint a Mothly sorozat fog továbbmenni, nem tevezünk WH TPB-t, azok úgyis a Monthlyból kiragadott sorozatok, tehát nem marad le senki semmiről, csak győzze kivárni   .

Peter P:
Egy régebbi képregényről szeretnék írni:
Mégpedig a Warhammer 40K Magányos Farkasok-ról.
Háát…ez über fasza volt. Én játszom is táblás játékkal, és pont az Imperial Guard sereggel. Így ez a képregény még közelebb is áll hozzám. A rajzról most nem írok, mert azok alapból királyok.
A fordítás és a beírás pedig méltó ehhez a képregényhez. Hangulatos és jól eltalált. Hát srácok ez tényleg profi munka volt. A borító, a belső címoldalak nagyon odavágtak, sehol egy hiba, semmi. Nagyon jó lett.
Ahogy a gárdisták „menekülnek” és az Űrfarkasok berontanak a tiranidák közé, az esélytelenek nyugalmával, az ember már drukkol is nekik.A végén – amikor az űrhajóroncsoknál vannak - én azt hittem megint tiranidákkal küzdenek meg.Kedvencem amikor belevágja a csatabárdot az ork fejébe az meg csak áll és nézz.  

Hogy a hibákról is írjak (nem mintha olyan sok lenne): a 4. oldalon - ahol a Warhammer világ alakulásáról írtok -  az utolsó bekezdésben Administratu-t írtok, de az Administratum.

Utolsó gondolat: ha megint csináltok Warhammer 40K képregényt, Recsinek és Galennek adjátok! Az ő munkájukban nem fogunk csalódni.

InteligensOgre:
Na pon most végeztem a kis kirucanásomal a sötét elfek országában, és hát szánom bánom de teccet. Azt akarnám megtudakozódni hogy honan lehetne még ijet szermányolni vagy képeket szerezni belöle, mivehogy elsösorban a hangulata fogott meg.
Szép igényes munka, könyvben is nagyon jó volt de képregényben is tecett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése