HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (262/426) > >>

sibi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Nos, ha a google-be beírod, a 12. találat segíthet.
--- Idézet vége ---

ja találtam egy rapidshare-es oldalt ahol jó sok cucc fennvan, köszi !

inferno:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Inferno! Mielőtt szó érné a ház elejét, leszögezem: A főoldali cikket nem én írom. (...)
A rajzfilm grafika szerintem se épp a legjobb, de ez van, ezt kell szeretnünk. Én azt mondom, hogy már ennek is örülhetünk.
--- Idézet vége ---
Tudom, hogy nem te írtad, nem is neked szólt a megjegyzés, csak úgy általánosságban. Lehet, félreérthető volt...
A rajzfilmet illetően én is ezen a véleményen vagyok; legalább van valami a témában. Mindenhol fikázzák, hogy mennyire gáz lett (ok, technikailag tényleg), de ennek ellenére simán nézhető. Erős közepes...

Aldarion:
Inferno! Mielőtt szó érné a ház elejét, leszögezem: A főoldali cikket nem én írom. A képregény grafikája, nem mondom hogy jó, de szerintem nem is olyan vészes. Az mondjuk tény hogy egy két figurát (pl: Tas) kicsit másképp festettem volna le, de nem én vagyok az alkotó, így...
Minden esetre azt hozzá teszem, hogy a sztori nagyon jó, ezért örömmel vettem kézbe, mikor megtudtam hogy "szabad préda".

A rajzfilm grafika szerintem se épp a legjobb, de ez van, ezt kell szeretnünk. Én azt mondom, hogy már ennek is örülhetünk.

SithLord! Utána olvastam, és pillanatnyilag még semmit sem tudni biztosan, de nagy a valószínűsége, hogy ez a rajzfilm nem jut a Gyűrűk Ura sorsára (Tudni illik, asszem a Warner stúdió készített belőle rajzfilmet, ami valahol a Helm-szurdoki csatánál tette le a cselekmény szálát, de a második rész azóta sem készült e.l), és folytatódik a történet. Sajnálatos módon azonban megőrzi ezt a képi világot.

inferno:
Köszi a DL honosítás Aldarion, örülök, hogy átvette valaki a sorozatot. Amúgy remélem a főoldalon az összefoglalóban a "gyönyörűen megrajzolt" csak valami vicc akart lenni... Mert ez attól elég távol áll.

A rajzfilm sajnos elég gáz lett szerintem, vannak ugyan pozitívumai, de a technikai megvalósítása hagy némi kívánnivalót maga után. Pl. az a rémes CGI nem tudom, mit keres benne. Abszolút nem passzol együtt a két technika + ez már 10 éve is alavult volt... A sztorit összességében elég jól visszaadták (1-2 hülyeség ellenére, pl. a végén Laurana és Elistan csókja azért odab*sz, nem is értem, hogy lehetett beletenni ekkora marhaságot), a kényszerű vágások és átalakítások ellenére is. Szóval, bár méltóbb megvalósítást érdemelt volna a téma, legalább készült valami, mégha közepes színvonalon is. Talán egyszer lesz film...

talgaby:
Nos, ha a google-be beírod, a 12. találat segíthet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése