HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (263/426) > >>

sibi:
hát először is köszi a warhammeres cuccokat, nagyon jók lettek ! azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok e valami külföldi oldalt, ahol fennvan egy csomó warhammer képregény ? most sikerült leszednem a Damnation Crusade-t és iszonyatos jó uh marhára olvasnék még

SithLord:
Üdv! Köszi az új részt!  Meseszép grafika,jó történet,jó honosítás,minden megvan egy kiváló fantasy képregényhez!Nekem nagyon tetszett,várom a folytatást,bár én is láttam a rajzfilmet,de legalább összelehet  így hasonlítani a képregénnyel. Tényleg a rajzfilm folytatásáról tud valaki valamit,hogy mikor folytatódik?
Az ERŐ legyen veletek!!!

grey gargoyle:
Azt elismerem én is, hogy a rajzfilmbe nem lehtett belerakni mindent, ennek ellenére jól megoldtták. Viszont bár legelsőre nem tetszett a rajzfilm grafikája, a varangy törzsőrmester nagyon jellegzetesen volt megrajzolva az elején, de gyorsan megszoktam, nem kellett sok időnek eltelnie, hogy ne a rajzra figyeljek, mert lekötött a történet. szóval nem mondom arra se hogy rosz.

Aldarion:
Igen, valóban. A rajzfilm érdekes volt, mert hol kihagytak, hol hozzátettek, de szerintem a képi világtól eltekintve nem volt rossz. Főként, hogy olyanoknak (is) készült, akik nem biztos hogy ismerik a sztorit, és azáltal, hogy hűen követik a regényt, érthetetlenné válhatott volna a történet. Értem ezalatt az olyan eseményeket, amiket a gondolatok, vagy az utalások megvilágíthattak a regényben, azt a filmbe nem lehetett belevinni.

Viszont sok hibája mellett a szinkronhangok sok mindenért kárpótolják a nézőt. Például Tanis hangját Michael Rosenbaum adja, a Smallville sorozat Lex Luthorja. (Valamiért nem lepődtem meg, hogy jobb az eredeti, mint a magyarhang.) Aranyhold Lucy Lawless a valamikori Xena hangján mondotta imáit, míg Raistlin Kiefer Sutherlandtől, alias Jack Bauer ügynöktől kapott hangszálakat.

Minden esetre örülök, ha tetszett, és csak szólok: Az ötödik részre nem kell újabb másfél évet várni.

grey gargoyle:
végigolvastam a sárkánydárda krónikák négy részét. köszi mindenkinek, profi honosítás, gyönyörű borítók, igazi mestermunka, a történet meg magáért beszél, nem kell külön méltatnom a nagyságát.  
a 4. részben volt egy szöveg ami nagyon tetszett. a mélyégi törpe neve. I. puffancs a nagy főhólyag  

nemrég láttam a rajzfilmet is, ami erről szól, ugyhogy van összehasonlítási alapom. A könyvek közül csak az elsőt olvastam el, azt is olyan rég, hogy már nem emlékszem rá. A rajzfilmben nagyon el voltak találva a hangok, a képregénynek viszont sokkal szebb a képi világa. + a rajzfilmből már most jónéhány jelenet ki volt hagyva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése