HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
pavel:
Köszönöm szépen én is a Kristályszilánkot. :worship: :worship: :worship:
Már nagyon vártam. Talán a legjobban az év végi kínálatból.
Jöhet az Ezüsterek. ;D
Usagi Yojimbo:
Köszi a Kristályszilánk-ot!!! :worship: :worship: :worship:
A végére értem, és egyre jobb lett. Wulfgar már a kezdetektől emlékeztetett Thor-ra, és a pörölye is a Mjölnír-re. A végén én is bedőltem a poénnak :D, és már nagyon várom a Mithril Csarnok felkutatását.
Usagi Yojimbo:
Köszi a Forgotten Realms: Kristályszilánk-ot!!! :worship: :worship: :worship:
Még csak a 2. résznél tartok, de nagyon örülök, hogy az év utolsó napjában egy ennyire jó frissítést kaphattunk :D . Eleinte kissé gyengébbnek tűnt a sztori a többinél , de nagyon tetszik, hogy ezután Wulfgar-t Drizzt képzi ki.
Ígérem, hogy még idén elolvasom az egészet :cool:
keildavid:
Ezer köszönet Aldarion-nak és Galen-nek a Forgotten Realms - Kristályszilánk 3 részes történetet! :worship: :worship:
Tetszett ez az újabb történet is.
Érdekes, hogy a történetben mennyi év telt el és milyen mozgalmasan haladtak a történetek. Néha úgy tűnt, hogy Drizzt inkább háttérszereplő lenne, de ez csak látszat kérdése. Meg persze más szereplők is felbukkantak. Pl. Akar Kessell, aki az első részben ő tényleg háttérszereplő volt.
A nagy csatákban végül a szövetségesek összekovácsolódtak, hogy legyőzzék a gonoszokat.
Az meg nagyon jó hír, hogy jövőre is lesznek ilyen fantasy képregények. Pl. Dragonlance és Forgotten Realms és a D&D.
Sikerekben és képregényekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok nektek!
pendragon:
nem vagyok fórumozó de köszi a mai képregényt!!!! Drizzt forever :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése