HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Aldarion:
Semmi gond. Ami a befejezést illeti készülget, csak idő hiány, illetve az anyag összeválogatása kissé jobban elhúzódott, mint ahogy gondoltam. Mindenesetre lesz, méghozzá a Curse of the Worgen mini füzeteivel egy időben lesz közzétéve.
Rincewind:
heló!
Bocsi hogy megint én kérdezem. Várható még az Azeroth történelme befejező fejezete? És további Warcraft képregények mikor várhatók?
Köszi a választ
SithLord:
Üdv! Köszi a Forgotten Realms - Kristályszilánk című történetet,Aldarion,Galen! :worship:
Nagyon nagy volt ez a történet,rendkívűl tetszett!A grafika is jónak mondható volt.Nagyot nevettem a végén,ahogy Drizzd-t rávették,hogy csatlakozzon a törpéhez!
Ezek szerint valamikor folytatni fogjátok?Már előre várom és köszönet érte! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Vörös Sonja v4 tpb 06.füzetét,talgaby,Galen! :worship: :worship:
Ha évvége akkor Vörös Sonja !!! Ez most sem volt másképpen,hála a tervezőnek!!!!
Tyűű,szerintem ez a gyűjteményes kötet volt a legkeményebb!És ezidáig ez tetszett a legjobban!!Azt mondanom sem kell,hogy a garfika zseniális,de ez megszokott ennél a képregénynél.Az a alternatív világ fogott meg nagyon,amit a révész felvázolt.Mivé válhatott volna Sonja,ha úgy alakulnak a dolgok.. bruta!!!A vége pedig...Egyértelmű,nagyon várom a folytatást,bár tudom,hogy ez nem mostanában lesz.De érdemes lesz kivárni!!!!
apa1970:
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNÖM!
Amikor pár napja kérdeztem, hogy reménykedhetek(tünk) Drizzd kalandjai folytatásában nem is gondoltam, hogy ez ily hamar teljesül. És az egész egy füzetben. Királyok vagytok. Köszi Aldarion és a válaszodat is Neverwinterre, főleg az utolsó pár szócskára "egy csöppnyi Ravenloft". Egy "öreg" fantasy és képregényrajongónak ez maga a kánaán. Egy szónak is egy a vége köszönöm ezt az év végi- nekem az év eleji - meglepetést.
EREDMÉNYEKBEN ÉS KÉPREGÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET AZ EGÉSZ OLDALNAK.
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése