HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (245/426) > >>

Cajun:
Tyű, mit találtam én most a Boom Studios oldalát böngészve! Ezek az elvetemült, hitvány (  ) képregényrajzolók nem másra tették rá ragacsos mancsukat, mint a Warhammer fantasy univerzum legelborultabb témájára, a Vérfocira. Biza, ha minden jól megy nemsokára lesz egy kitűnően megrajzolt, és valószínűleg hasfalrepesztően humoros Blood Bowl sorozatunk (asszem ezt így előre stipi-stopi, meg minden... bár csak lenne annyi időm, mint amennyi marhaságot le akarok fordítani...  na jó, befogtam, és nekilátok a  Blood and Thunder-nek  ).

Recsi:

--- Idézetet írta: Gabe ---A Deff Skvadron fordítása Cajunnak köszönhetően nállam van. Hamarosan jönnek az Ó'kok...  
--- Idézet vége ---
Asz' má' nagyon várgyuk! Csak gyüjjön, gyüjjön!

Gabe:
A Deff Skvadron fordítása Cajunnak köszönhetően nállam van. Hamarosan jönnek az Ó'kok...  

holloo:

--- Idézet ---Látogads továbbra is az oldalt, mert rövidesen folytatódni fog a történet, és még lesz más, régóta hiányolt, fantasy csemege is...
--- Idézet vége ---

Nagyon reménykedem benne, hogy valami Forgotten Realms-es lesz.  Persze köszönet a Dragonlance képregényekért is  , de a nyomába se ér Drizzt kalandjainak...

Cajun:

--- Idézetet írta: recsi ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Asszem kéne valami jobb szótárprogram
--- Idézet vége ---
Na ja, ahhoz valami angol-ultrabunkó-magyar szótár kéne  
az ó'k szöveghö...höhö

--- Idézet vége ---
Hehe, épp ez a trükk az egészben, hogy valami olyan kéne, ami megfelelően széles adatbázissal rendelkezik, mert ezek a ző'dbőrűek ahhoz képest, hogy milyen szinten állnak szellemileg, meglehetősen választékosan fogalmaznak, és van egy-két eltorzított kifejezés, amiről lcsak sejtem, hogy mi lehet...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése