HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (246/426) > >>

Recsi:

--- Idézetet írta: Cajun ---Asszem kéne valami jobb szótárprogram
--- Idézet vége ---
Na ja, ahhoz valami angol-ultrabunkó-magyar szótár kéne
az ó'k szöveghö...höhö

Cajun:

--- Idézetet írta: recsi ---
--- Idézetet írta: Cajun ---Részemről benne volnék bármiben, de mivel bokros teendőim (VOLT feszt, miegyéb...) miatt még a Skwadront se fejeztem be, nem ígérek semmit...
--- Idézet vége ---
Ha tudtam volna, hogy itt vagy, ihattunk volna egy sört, és megbeszéltük volna a dolgokat. Soproni vagyok  

--- Idézet vége ---
Hát, sajnos már késő bánat... A Skwadronnal pedig tényleg megpróbálok kezdeni valamit, mert már az uccsó fejezettel szenvedek, de valahogy nagyon nem akar összeállni (elsőre valahogy jobban ment, bár azóta a többi részt is átcsiszatoltam)  Asszem kéne valami jobb szótárprogram

Aldarion:
Köszi, jól esik a biztatás, mert sajnos kevesen veszik a fáradtságot, hogy véleményezzenek...

Látogads továbbra is az oldalt, mert rövidesen folytatódni fog a történet, és még lesz más, régóta hiányolt, fantasy csemege is...  

Erac:
Sziasztok, jó rég jártam erre, és örömmel látom, hogy újra folytatódik a dragonlance képregény, mivel ez a kedvenc könyv sorozatom. Szerintem messze a létező egyik legjobb fantasy világ a dragonlance-é. Nagyon jó lett a fordítás is és a beírás is, gratulálok hozzá, és sok kitartást kívánok Aldarion-nak és Troll-nak!

Recsi:

--- Idézetet írta: Cajun ---Részemről benne volnék bármiben, de mivel bokros teendőim (VOLT feszt, miegyéb...) miatt még a Skwadront se fejeztem be, nem ígérek semmit...
--- Idézet vége ---
Ha tudtam volna, hogy itt vagy, ihattunk volna egy sört, és megbeszéltük volna a dolgokat. Soproni vagyok

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése