HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Recsi:
Szukits értesítési lista:
Tisztelt Olvasó!
Az alábbi könyveink holnap (augusztus 27-én) jelennek meg:
1. C. S. Goto: A háború hajnala (új Warhammer 40 000 regény, mely a népszerű Dawn of War c. számítógépes játékon alapul), 4000 db, 1990 Ft
2. William King: Bestiavadász (új Warhammer regény, a Felix és Gotrek sorozat 5. része), 2500 db, 2190 Ft
A megjelenést követő néhány napon belül kiadványaink rendelhetők a www.alexandra.hu oldalról. Megközelítőleg 1 héten belül kaphatóak az Alexandra könyvesboltokban, 2 hét elteltével pedig az ország összes többi bolthálózatában is.
Üdvözlettel:
Szukits Gábor
Úgyhogy lehet készíteni a pénztárcákat WH/40K fanok
Most ez azt jelenti, hogy 4000db-ot adnak 1990-ért?
Vagy nem?
dr samson:
Nos, nem ell megijedni, nem is adnroméda és nem is StarGate.
freakdavE:
--- Idézet ---Na még az kéne. Megnézni, még csak-csak megnézem a sorozatot, na de, hogy fordítsam is? tényleg, van egyáltalán Babylon 5 képregény?
--- Idézet vége ---
Csak tipp volt a B5. Odaát elég népszerű. Gondoltam, hogy Straczynski miatt van képregény belőle, de nem tudtam, hogy jó-e.
Mivel elég sok népszerü sci-fi sorozat van az USA-ban, inkább nem tippelek tovább. Csak nehogy StarGate, vagy Andromeda legyen.
--- Idézet ---Szerinted, ha lenne viasat 6-om, akkor nem nézném?
--- Idézet vége ---
Részvétem elv...ööö trektárs.
dr samson:
--- Idézet ---Hehe,Star Trek képregényt ritkán lehet olvasni nálatok,
--- Idézet vége ---
Olyannyira ritkán, hogy ez volt az első... De azért kösz a véleményt!
SithLord:
Üdv! Köszi a Star Trek - Vulkániakat dr samson!
Hehe,Star Trek képregényt ritkán lehet olvasni nálatok,ezért nagyon örültem neki.Nálam megfér a Star Wars és a Star Trek is,lényeg,hogy minőségi sci-fi mind kettő,bár az utobbi mostanában hanyagolva van..sajnos.
Az ERŐ legyen veled!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése