HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (238/426) > >>

holloo:

--- Idézet ---A Warhammert azt nyomják, mint az őrültek a Dűnéhez képest...
--- Idézet vége ---
Sajnos a magyar sci-fi helyzete ennyire sz....  A Dűne valóban jobb sorsot érdemelne.

--- Idézet ---De például Ian Watson Warhammer 40K regényei nagyon jók. Ha ezek az újabbak hasonló színvonalúak, akkor érdemes elolvasni őket.
--- Idézet vége ---
A Gaunt szellemei mindenképp, és ha már kedvenc író, akkor sci-fi fronton mindenképp Dan Abnett  , akinek egyébként van egy Jégember története is és bár a Marvel univerzumhoz nem sok köze van, de szerintem eléggé jól sikerült történet.

freakdavE:

--- Idézet ---Á, elmehetnek a fenébe. A Warhammert azt nyomják, mint az őrültek a Dűnéhez képest...
--- Idézet vége ---
A Dűne klasszikus, ezt senki sem vitatja. Nekem meg is van mindegyik kötet, az "utódok" álltal írt dolgok meg nem igazán érdekelnek.
De például Ian Watson Warhammer 40K regényei nagyon jók. Ha ezek az újabbak hasonló színvonalúak, akkor érdemes elolvasni őket.
Amúgy sci-fi műfajban nálam Philip K. Dick az "über alles".

Aldarion:

--- Idézetet írta: holloo ---
--- Idézet ---1. C. S. Goto: A háború hajnala (új Warhammer 40 000 regény, mely a népszerű Dawn of War c. számítógépes játékon alapul),
--- Idézet vége ---
Nos ez igazán jó hír. Talán nálunk is elérkezett az az idő, amikor már nem kell egy évet várni, hogy az ember W40k könyvet olvashasson.

--- Idézet vége ---
Á, elmehetnek a fenébe. A Warhammert azt nyomják, mint az őrültek a Dűnéhez képest... A magam részéről Frank Herbert híve vagyok, és borzasztóan fáj, hogy a sorozatot lezáró 8. - sajnos már csak a jogutódok által írott (Isten nyugosztalja a nagy embert) - kötet kiadását már két éve húzzák. Pedig ha valami igazán jó sci-fi, akkor az az. Aki az itt "jelenlévő" emberek közül olvasta már, az tudja miről beszélek.

holloo:

--- Idézet ---1. C. S. Goto: A háború hajnala (új Warhammer 40 000 regény, mely a népszerű Dawn of War c. számítógépes játékon alapul),
--- Idézet vége ---
Nos ez igazán jó hír. Talán nálunk is elérkezett az az idő, amikor már nem kell egy évet várni, hogy az ember W40k könyvet olvashasson.

freakdavE:

--- Idézet ---Nos, nem ell megijedni, nem is adnroméda és nem is StarGate.  
--- Idézet vége ---
Huhh! Megnyugodtam. [lelazulós smiley] És kíváncsi is lettem.  

--- Idézet ---1. C. S. Goto: A háború hajnala (új Warhammer 40 000 regény, mely a népszerű Dawn of War c. számítógépes játékon alapul), 4000 db, 1990 Ft
--- Idézet vége ---
Nah, ez érdekel! Köszi a tippet, recsi!
Nem vagyok nagy gémer, de az a játék óriási.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése