HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (237/426) > >>

Snake (XF):
nem kell zsarolni, már dolgozok rajta  csak még előtte valamit befejezek neked tg

talgaby:
És, ha minden jól megy, jövőre talán már vmie mberi ütemben is sikerül majd haladni vele. Legalábbis már csaináltam annyi mindent Snake-nek, hogy kicsit zsarolhassam FR-fordításért vele.

holloo:
Nos, ami nekem a sci-fiben a W40k, ugyanez a fantasyben a Forgotten Realms és Salvatore. Ebben a világban is különösen szeretem Drizzt kalandjait, úgyhogy nagyon nagy köszönet Snakenek, Aldarionnak és Trollnak      .

Sepi:
Frissültünk!
Száműzött #03

Aldarion:

--- Idézetet írta: holloo ---A Gaunt szellemei mindenképp, és ha már kedvenc író, akkor sci-fi fronton mindenképp Dan Abnett  , akinek egyébként van egy Jégember története is és bár a Marvel univerzumhoz nem sok köze van, de szerintem eléggé jól sikerült történet.
--- Idézet vége ---
Hát Abnett valóban jó író, ha mástnem azt nem lehet elvitatni tőle, hogy hangulatosak a könyvei. Ezzel kapcsolatban annyit elárulok, hogy a Warhammer barátok hamarosan a Hálózsákon is találkozhatnak Abnett munkáival, bár nem a Gaunt-sorozattal kapcsolatban.  Remélem sikerült felcsigáznom a WH-fanok érdeklődését, de többet még nem árulok el...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése