HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Snake (XF):
nem kell zsarolni, már dolgozok rajta csak még előtte valamit befejezek neked tg
talgaby:
És, ha minden jól megy, jövőre talán már vmie mberi ütemben is sikerül majd haladni vele. Legalábbis már csaináltam annyi mindent Snake-nek, hogy kicsit zsarolhassam FR-fordításért vele.
holloo:
Nos, ami nekem a sci-fiben a W40k, ugyanez a fantasyben a Forgotten Realms és Salvatore. Ebben a világban is különösen szeretem Drizzt kalandjait, úgyhogy nagyon nagy köszönet Snakenek, Aldarionnak és Trollnak .
Sepi:
Frissültünk!
Száműzött #03
Aldarion:
--- Idézetet írta: holloo ---A Gaunt szellemei mindenképp, és ha már kedvenc író, akkor sci-fi fronton mindenképp Dan Abnett , akinek egyébként van egy Jégember története is és bár a Marvel univerzumhoz nem sok köze van, de szerintem eléggé jól sikerült történet.
--- Idézet vége ---
Hát Abnett valóban jó író, ha mástnem azt nem lehet elvitatni tőle, hogy hangulatosak a könyvei. Ezzel kapcsolatban annyit elárulok, hogy a Warhammer barátok hamarosan a Hálózsákon is találkozhatnak Abnett munkáival, bár nem a Gaunt-sorozattal kapcsolatban. Remélem sikerült felcsigáznom a WH-fanok érdeklődését, de többet még nem árulok el...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése