Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 594209 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #715 Dátum: 2008. Január 08., 18:24:15 »
Abban igazad van, hogy a Marvelnél van több ördög is, de általában kialakult, hogy van a Sátán, az Mefisztó, aki ezen kívül a Démonok Hercege, a Legfőbb Gonosz és Mefisztofelész (vagy Mephistopheles) néven is fut. Satana apja egymagasrangú démon volt, aki gyakran pózolt Sátánként (talán a főnök ezért a körmére is koppintott), de egyébként nem az, ám Satanát már úgy megszokták, hogy ős a Sátán lánya (akárcsak a tesójánál is ezt az apai örökséget), hogy annyira nagyon ezzel a részlettel nem szoktak foglalkozni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #714 Dátum: 2008. Január 08., 17:45:17 »
Csak azért gondoltam, mert pl egyből vágták kire gondol Strange, az "ördög" alatt. Jó, persze, lehet egyértelmű, csak azt hittem.  Igazán folytathatnák ezt a történet szálat, jó dolgokat lehetne kihozni belőle egy jó íróval.

Köszi az infókat!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 08., 17:47:13 írta morgena »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
« Válasz #713 Dátum: 2008. Január 08., 10:34:23 »
Idézetet írta: morgena
arra lennék kíváncsi, hogy ők honnan ismerik egymást? Van vmi előzménye?

Nekem úgy tűnt, hogy ők ott lettek bemutatva egymásnak.

http://en.marveldatabase.com/Jennifer_Kale
http://en.marveldatabase.com/Satana_Hellstrom_(Earth-616)
http://en.marveldatabase.com/Topaz_(Earth-616)

Lehet itt még jó képeket találni róluk meg mindegyiküknek van előzménye, Jenifer Kale előélete úgy látom szinte végig Zhered-Na köröl mozgott, szerepeltek több címben is ezelőtt, de ezután úgy tűnik, már nem sok történetben szerepeltek.
a satana-nak találtam egy db 2007es számot
http://en.marveldatabase.com/Legion_of_Monsters:_Satana_1

"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #712 Dátum: 2008. Január 08., 10:28:44 »
Különösebben nem ismerték egymást. Strange természetesen a legfőbb mágusként  a varázstudók nagyrészével találkozott már, de Topáz (akinek a kinézetét egyébként csak ez a mini miatt változtatták meg teljes egészében szőke sápadt lányból indiai szépségre) nem ismerte a másik kettőt. Ő a Werewolf-sorozatban szerepelt sokat, majd néha felbukkant Strange aktuális tanítványaként. Jen a Man-Thing mellékszereplője volt, de szerepelt az X-Force-ban is. Vmi iszonyat Conanos jelmeze volt régen.  Ő se találkozott még senkivel sem. Satana meg a Sátán pici lánya, a Pokolban nevelkedet, majd kirúhták onnan (rossz kislány volt), szivolaként ténfergett mindenféle címekben, aztán megölték, majd feltámasztották, majd megölték, majd Strange itt feltámasztotta, aztán állítólag megint megölték (hajt a Jean Grey-díjra) és megint gonosz szivolaként járkál. Ő csak hallott a Kale famíliáról. A Pokolban gyorsan terjednek a hírek.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #711 Dátum: 2008. Január 07., 21:27:48 »
Hali!

Most álltam neki a Witchesnek, arra lennék kíváncsi, hogy ők honnan ismerik egymást? Van vmi előzménye? ^^' Bocs, ha túl egyértelműt kérdeztem.  Így az első fejezet alapján jónak tűnik. Észre sem vettem, hogy már elolvastam 20on pár oldalt.

Fűzve>>
Tegnap este végigolvastam, tetszett, de folytatásért kiált!  Amúgy szerintem jó a Pokolfélsz fordítás. ^^ Megérte a brainsormingot.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 08., 09:32:16 írta morgena »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #710 Dátum: 2008. Január 05., 17:15:29 »
Nem tudom, megmondom őszintén, hogy azokat a sztorikat nem olvastam el. Utoljára egyébként Satana-val lehetett találkozni a Legion Of Monsters kiadványban, de nem emlékszem, hogy láttam volna nála.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #709 Dátum: 2008. Január 05., 17:09:50 »
Hát kár. Arról nem lett említés valahol, hogy a könyv még mindig náluk van-e?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #708 Dátum: 2008. Január 05., 16:31:47 »
Idézetet írta: galamb
remélem még találkozunk a lányokkal.
Sajnos erre elég kicsi az esély, mert bár majdnem mindegyikük feltünt itt-ott egy rövid epizódszerepre valamelyik címben, de nagyon elfelejtették őket a Marvelnél.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #707 Dátum: 2008. Január 05., 15:21:51 »
Nekem is nagyon tetszett, iszonyat szépen lettek megrajzolva a képek, és a történet is remekül sikerült, bár igazság szerint jobban kedvelem azokat a történeteket, ahol minden szálat elvarrnak a végén, úgyhogy remélem még találkozunk a lányokkal. Egyedül azt nem értettem, hogy Satana apját miért zavarja, hogy a mágikus emberek "szűrkék"? Hiszen őket azért talán tudná befolyásolni, míg a teljesen jó embereket nem.    
 A honosítás is profi munka volt, azt a két apró bakit leszámítva, köszönöm!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #706 Dátum: 2008. Január 05., 15:17:50 »
Na igen, a démon neve kis vita és brainstorming tárgya volt, jóval a beírás után szedtem elő javítás célzatával. Meg úgy nagy átlagban a beírása is ugyanolyan követhetetlen és zavaros volt, mint anno a kiadása (a harmadik részig egy egy minimum egy évig futó sorozatnak indult, egyfajta misztikus Birds of Prey lett volna a Marvelnél, de vagy másfél éves csúszásokat szenvedett el így is), így előfordulhat sajna, hogy benne maradtak ilyesmik. Egy nap talán majd újra előveszem és teljesen rendbeszedem az egészet. De már igazság szerint örültem, hogy végre eljutott oda, hogy kikerüljön.

• Spawn
« Válasz #705 Dátum: 2008. Január 05., 14:30:37 »
Továbbra is azt kell mondjam gyönyörű ez a boszorkák történet, eszméletlenül szép. És összeségében a 4 rész együtt is nagyon jó sztori. Kicsit közhelyes volt ahogy a gonosz (Lilith) rögtön lelépett, amint Strange 1× fölénybe került, de ez semmit nem vett el a történet értékéből. Lilith azon kívűl, hogy jól megfejelte, semmi mást nem ért el ellene, dehát úgyis csak ezt akarta.  Remekbeszabott az egész. Az 5. oldalon van egy apró elírás. "urolért téged is az öregség".
Jenniferről meg e rész után is az a véleményem, hogy egy felszínes egyéniség és gyenge jellem.
Ebben a részben nem volt túl sok párbeszéd, az akciónak volt itt a helye, az dominált végig ebben. A 4 részben összeségében minden megvolt ami kellett.
thank's for all  

ui.1.: Az fura volt hogy az egyik részben pokolphyrnak lett fordítva a szörny a másikban meg pokolfélsznek.
ui.2.:és még egy apróság, de tényleg nagyon apró dolog, a 14. oldalon furi ahogy 2 képen csak két rendőr van, aztán a harmadikon, legalul meg már hirtelen három, de ez csak egy kis rajzolói figyelmetlenség lehet. Vagy akár meg is lehet magyarázni, szal nem igazán lényeg.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #704 Dátum: 2008. Január 05., 03:28:10 »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #703 Dátum: 2008. Január 04., 06:48:56 »
Én is arra számítottam, hidd el, nem rajtam múlott. Nekem már csak egy számom van, ami nincs kész, a többi ott pihen raktáron, a többiekre várva.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #702 Dátum: 2007. December 29., 17:00:49 »
Hát, mi arra számítottunk, hogy ennyi idő alatt csak eljut az Onslaught a végéig, ha már elviekben annyi sok oldal csinálja... nem arra, hogy még az Első Csapás is éppen csak, hogy beindul...

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #701 Dátum: 2007. December 29., 16:00:29 »
Heroes Reborn, mi? Nem inkább az Onslaught után kellett volna ennek jönni?    

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #700 Dátum: 2007. December 29., 11:05:28 »
Üdv! Köszi a Vasembereket Farek!  A Bosszú Angyalai mellett, ezek a történetek tetszettek a legjobban a 4 karácsonyi extra nagy marvel frissítésben!  És itt még a beírást is te csináltad,le a kalappal előtted!  
Megérdemled a pihizést a többi kedves HZS-taggal egyetemben, akiknek e csodálatos karácsonyi ajándékot köszönhetjük:
Recsi,Galen,Kendra,talgaby,dr. samson,Sepi,Troll,Dórika és Blixxxa!  

Az ERŐ legyen veletek 2008-ban is!!!  

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!    

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #699 Dátum: 2007. December 28., 09:52:54 »
Köszi a HR részekért!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #698 Dátum: 2007. December 27., 18:52:24 »
Üdv! Köszi a Kapi történeteket talgaby,Dórika és Troll!      
A Vörös kocsonya igenis vicces volt,jót röhögtem  ott meg egyenesen fetrengtem mikor azt mondta a csajszi a támadókra,hogy méhészek HOHOHO-HAHAHA  a 6.rész végére egész jó lett a történet.
Mégegyszer nagy köszönet az extra frissítésért!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 27., 11:49:34 írta Troll »

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #696 Dátum: 2007. December 24., 14:26:24 »
Nagyon fasza volt a Powerless, még csak most jutottam el odáig.  Máris szép karácsonyom van! ^^

Hm, ez az X-men Unlimited sem volt rossz.  Aranyos történet, pont eléggé szomorú. Szép munka!
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 24., 14:50:58 írta morgena »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #695 Dátum: 2007. December 23., 18:42:06 »
Örülök, hogy tetszet.  Az ünnepek után tényleg folytatódik majd tovább a háború kutyái, de még előtte lesz egy Hulkos What if... és egy új Hulk sorozat első része is. azokat is olvasd majd el!  

Idézet
Meg még Angelát sem ismertem.

Na ezt nem csodálom, mert azt hiszem, itt jelent meg először...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2007. December 23., 12:47:38 »
Mi pedig a véleményt köszönjük.  Hamarosan folytatódni fog a sorozat, bár valószinű, hogy csak az ünnepek után. Hidd el, nagyon érdekesen fog folytatódni a Háború Kutyái, lesznek még itt érdekes dolgok.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #693 Dátum: 2007. December 23., 12:17:44 »
Elolvastam a Hulk v3 #15-öt. Tetszett, hogy Banner-t jobban megismerhettem belőle. Meg még Angelát sem ismertem. Az elméjében lévő Hulkok is érdekesek, meg persze az a nagy szörny is.
Természetesen elolvastam a Szörny tekintete befejező részét, és be kell vallanom, hogy tetszett. Végre kicsit megismerhettük Banner tudalattiját, meg úgy általában Banner-t is. Érdekes volt, ahogy szövetséget kötött a benne rejlő Hulk-okkal. Ezután jött ugye a Háború kutyái történet. Erről még csak annyit tudok mondani, hogy jól indul, Ryker-t meg utálom. Köszi a honosításukat Samson és Sepi! Várom a folytatást!

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #692 Dátum: 2007. December 21., 19:25:13 »
Idézetet írta: talgaby
Nem. Sepi talált ugyan egyet, de már nincs idő megcsinálni, így is az egyik karácsonyi sztorit rohamtempóban kellett összedobnunk. Majd jövőre.
Oké.  Egyébként azért kérdeztem, mert szeretem az ilyen ünnepi kiadványokat (is). Majd az Avengers meglepi kárpótol.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #691 Dátum: 2007. December 21., 17:59:10 »
Hetek óta minden héten jön egy új, azért mi se bírjuk ennyire hosszú távon (bár jó lenne, de azért mégse). De nyugi, a következő kettő már kész, jövőre kikerül az is. És addig se kell majd Balent rajzai nélkül maradnotok, ez  a jó hírem.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2007. December 21., 17:54:33 »
Köszi szépen a Boszorkákat, nekem is főleg a rajz tetszik, de a történet is nagyon jó, tetszik, hogy sikerült eltalálni a misztikum és a szuperhős szerű küzdelmek arányát. A honosítás is pazar, köszi!

U.I.: Az a Tarotos felvezetés elég gonosz volt a híreknél, már azt hittem itt a folytatás!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #689 Dátum: 2007. December 21., 16:27:12 »
Nem. Sepi talált ugyan egyet, de már nincs idő megcsinálni, így is az egyik karácsonyi sztorit rohamtempóban kellett összedobnunk. Majd jövőre.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #688 Dátum: 2007. December 21., 15:10:40 »
Most olvastam el a Marvel Team-Up #137-et.   Már olvastam is róla, meg kíváncsi is voltam rá. Ez volt az a történet, amire sose számítottam. Mármint, hogy kiadnak ilyesmit. De aztán amikor a végére értem, akkor kiderült, hogy az egész csak egy álom volt és nem "Mi lett volna, ha..." Meg ez a Pék is érdekes figura volt, az extra-nagy csillámsütijével.  De azért tetszett! Köszi a honosítást!

Karácsonyra nem kapunk vmi karácsonyi Team-Up-ot?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #687 Dátum: 2007. December 21., 14:39:56 »
Kale tényleg egy érdekes figura, bár nekem tetszett, amikor a doki asztráltestével beszélgetett. Nem mondanám beképzeltnek, inkább csak roppant akaratos, nem tűri, hogy ugráltassák. Aki itt inkább érdekes, az Satana, mert egy kvázi-pozitív karakterként láthatjuk itt, egyébként meg egy ritka rohadék kis szemét boszorka, le se tagadhatja apucit.

• Spawn
« Válasz #686 Dátum: 2007. December 21., 14:21:11 »
Elolvastam a boszorkák 3. részét is. Amit legelőször is megemlítenék az a rajzoló. Mike Deodato fantasztikus, néhol eszméletlenül gyönyörű rajzok vannak benne. A történet is jó nem rövid, de nem is elnyújtott, jó olvasni, az ember elkezdi, akkor nem lehet abbahagyni. A 3 szuperbombázó gyönyörű az elejétől a végéig. Satana gonoszkodásait nagyon élvezem, jó beszólásai vannak. Viszont Kale kisasszony annyira jellemileg nem tetszik, bekézelt, öntelt, kissé önző és jó szőkéhez híven keveset használja az eszét, mielőtt mond vagy tesz valamit. Topaz meg egy borzasztó kedves, aranyos nő. Strange amolyan másodszereplő csak a történetben, de ez nem is baj, nem rá vagyok kíváncsi.  
Köszönöm Talgabynek is, meg Troll-nak is, meg mindenkinek aki még dolgozott, remekül kiválasztott történet.