HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (177/593) > >>

gabo:
Köszönöm a Marvel Karácsonyi különszám-ot, a történetek egész jók voltak, a Pókembereset mintha már olvastam volna valahol csak azt nem tudom, hogy hol! Jégember és Bestia története volt a legjobb, lehet azért mert az egy teljes hosszúságú történet volt! Kösz mégegyszer a hoosításért!

Galamb:
  Köszönöm a karácsonyi különszámot. természetesen kedvenc hálófejű hősöm sztorija tetszet a legjobban, bunyó lazaság, és poénok ezerrel. :) Ororo története pedig megható volt valamennyire, bár szwsz jobban hatott volna az érzelmekre, ha a hősök nem támadnák fel állandóan.
  A honosítás király lett, bár maga a kiadvány felemás érzéseket keltett bennem, nem nagyon törték össze magukat a marveles fiúk (úrjafelhasznált borító és sztorik, enyje :)) :worship: :worship: :worship:

grey gargoyle:
Srácok, köszönöm ezt a karácsonyi marvel különszámot, először nem értettem, hogy 2010 karácsonyán miért 2009-est raktok ki, de aztán rájöttem, hogy ezt nem tiá állítottátok össze, mint az eddigi vegyes hálózsák képregényeket.
Az x-menes szám tetszett, tényleg szépt volt, hogy Ororor monológajival hogyan érzékeltette, hogy az X-ek számára is lehet egy boldog nap, ahol együtt örülnek és együtt emlékeznek. Tényleg szép volt.
A pókemberesben a hálóhintás poén nagyon jó volt.  :badteeth: Meg utánna is volt még benne néhány nagyon ütős poén. Ilyennek szeretjük a Pókembert, amikor önfeledten humorizál, és lazán leveri a gonoszokat. :)
Iszonyat jó poénok vannak benne, igazából végigröhögtem az egészet.  :)

keildavid:
Köszi a 2009-es Marvel Karácsonyi Különszámot! :worship: :worship:
A Skrull-os az tényleg valami más történet volt. Végül is ez egy másik történethez kapcsolódik.
Nekem a Jégember és Bestia történet tetszett a legjobban. Mert abban látszik, hogy először olyan rossz hangulat volt, de aztán karácsonyi jókedv lett a végén.
Boldog karácsonyt kívánok a HZs csapatnak!

benya11:
Köszönet a Marvel Karácsonyi Különszám 2009-ért!
Ez a válogatás is elnyerte a tetszésem teljes mértékben, kellemes és vicces történeteket sikerült beleválogatni, egyedül a Skrull-os nem illett bele.
Boldog karácsonyt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése