HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (178/593) > >>

talgaby:
Kéthetente februártól, és egy kicsit fura frissítési sorrenddel. De erre majd ha odaérünk (március legvége), bővebben kitérek.

zozi56:

--- Idézetet írta: gabo - 2010. December 24., 08:08:47 ---Lidérc: Kellemes csalódás, az eddigi legjobb történet (számomra)
--- Idézet vége ---
Érdekes, a legtöbb embernek ez tetszett leginkább, pedig talgaby nem számított rá.

--- Idézet ---Köszönöm a képregényeket 2011-ben várom a folytatást (tényleg mennyit is kell várni, és milyen rendszereséggel jönnek az új részek majd?) és sok sikert a további honosításokhoz is!  :worship:

--- Idézet vége ---
Januárban pihenünk, februárban lesznek megint képregények. Szerintem kéthetente fog menni, mint most, de ezt még nem egyeztettük.

gabo:
Néhány vélemény a Megsemmisülés - A hódítás történeteiről

Megsemmisülés - A hódítás - Prológus: Érdekes felvezető, nem gondoltam volna, hogy a Falanx keze van a dologban, a régi X-men kéoregényekből máshogy emlékeztem rájuk, ott mintha könyebben magukba olvasztottak volna mindent és mindenkit!

Kvazár: Először azt hittem ez lesz a legjobb történet, (amíg el nem olvastam a többit), de számomra ez volt a leggyengébb, de azért jó volt, Kvazár karaktere egy nőben nem teljesedik ki ugy mint anno Vendelben, Holdsárkány átalakulása figyelemreméltó!

Csillagúr: A rajzok gyengébbek mint a többi történetnél, de maga a sztori jó! Külön öröm Adam Warlock felbukkanás, ő az egyik kedvenc kozmikus karakterem, és Csillagúr és csapata is elnyerte a tetszésem! Itt már a felállás hasonlít egy bizonyos fokon a Galaxis Őrzőihez, ami az abszolut kedvenc!

Lidérc: Kellemes csalódás, az eddigi legjobb történet (számomra) érdekes mekkora ereje van egy eddig ismeretlek kree leszármazotmak, szimpatikus karakter, Super-Skrull vagány mint mindig és a végére Ronan is újra jákékba került végre!!

Köszönöm a képregényeket 2011-ben várom a folytatást (tényleg mennyit is kell várni, és milyen rendszereséggel jönnek az új részek majd?) és sok sikert a további honosításokhoz is!  :worship:

benya11:
Köszönet a Vadóc v1 2. részéért!
Szeretem az ilyen '95 körüli X-Men képregényeket, a hangulat mindig magával ragad ilyenkor. :D Tetszik a sztori, és a rajzok is, Bella Donna nem kicsit ellenszenves, és még a dadusa ellen is fordul, aki annyi ideig gondoskodott róla...
Várom a folytatást!

keildavid:
Köszi a Vadóc v1 2. részét! :worship: :worship:
Hát igen, Gambit mindig a saját feje után megy, még akkor is, ha bárki bármit is mond neki. Bella Donna nagyon dühös Vadócra és látszik, hogy mint meg akar tenni, hogy ártson neki.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése