HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (167/593) > >>

Galamb:
Köszönöm a "Döntés"-t. Jenkins az egyik kedvencem, ez is egész jó sztori volt, csak szerintem kicsit rövid, Szivacsember elintézése kicsit sablonos lett talán. A rajzok és a fordítás viszont nagyon zsir! :worship: :worship: :worship:

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Nova vol. 4. negyedik részét!  :worship:
Örülök Gamora feltűnésének; még így is, hogy jelenleg a Falanx tagja!  :brow:
A végén ledöbbentem...  :blink:
Várós a következő rész nagyon!

Köszönöm továbbá a Fekete Özvegy vol. 2. harmadik, utolsó részét is!  :worship:
Rendesen megszívatták Jelenát, durva lecke volt ez neki...

Asys:
Farek: ez így van, én elsiklottam felette; csak a párharcokra figyeltem...  :badteeth:
A 3-1-hez Amerika Kapitány-nak kellett volna diadalmaskodni az utolsó helyszínen, így igazából 2-2 lett...  :nezze:
Ez azért elég nagy hiba!  :huh:

Talgaby: a skrull-os történet meg gondolom a Secret Invasion-höz kapcsolódik.  :rolleyes:

Mindenesetre elég sok náció megjelent a 24-ben: amerikai, francia, német, kanadai, angol, orosz, brazil, ír, japán, kínai, izraeli, arab, ausztrál és wakandai!  :nezze:

Talgaby-nak köszönöm a Fekete Özvegy vol. 2. második részét!  :worship:
Sejtettem, hogy a tábornok nem hülye és tudja a titkot...  :rolleyes:
így lesz még izgalmasabb a story!  :brow:

Köszönöm még a Vadóc vol. 1. harmadik részét is!
Bella Donna nem túl fair ellenfél!  :whistle:
Várós a következő rész!  :brow:

talgaby:
Asys: Igen, Divided We Stand. A karácsonyiknak megvan az az apró hátránya, hogy szoktak reflektálni adott évi eseményekre, amivel néha eléggé súrolom a spoileresség határát velük.

A nemzetiségi hősök amúgy szerepeltek még történetekben, a Contest of Champions megjelenését követő években folyamatosan felbukkantak kisebb címekben. A Marvel a vadiúj formátum (első minisorozata) segítségével akarta orvosolni a tényt, hogy nagyon Amerika-központú volt, és szeretett volna terjeszkedni. Ezért jött elő ennyi új karakter és igyekeztek előtérbe tolni őket, ahol lehet. Igazság szerint az egész sztori inkább volt a szerkesztők/kereskedelmi osztály terméke, mintsem az alkotóké, csak akkoriban - talán a nosztalgiafaktor miatt is - még az ilyen pofátlan reklámkiadványok is egész szórakoztatóak tudtak lenni, köszönhetően annak, hogy csak a karakterek jellemei voltak befagyasztva, de alapvetően nagyobb mozgástér volt a történetekben.

Farek:
Hogy Lóhere Halál csapatában játszott...  :rolleyes:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése