HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Asys:
Ja nem; jó, hogy mondod!
Kérdezni is akartam, mi volt az? :headscratch:
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Március 12., 22:27:40 ---Farek-nak és Talgaby-nak köszönöm a Bajnokok viadalát! :worship: :worship:
...
1-2 karakter ismeretlen volt számomra, pl. az a francia Sólyom (?), meg az ír Lóhere (!)... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Szívesen :)
...
Ne aggódj, nem csak a te számodra, tudomásom szerint azóta sem tűntek fel. Egyébként neked feltűnt a kapitális hiba, amit elkövettek, és korábban már beszéltük itt a fórumon?
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Marvel 2009-es karácsonyi különszámát! :worship:
Az első történet volt a legpoénosabb! ;D
Az X-Men-es story rendkívül hangulatos volt, melyik fő történethez kapcsolódik?
A Divided we stand-hez?
A skrull-os és a Vérfarkas-os story nem nyerte el a tetszésemet, eléggé ünneprontó hangulatú volt mindkét történet... :(
A két utolsó szösszenet (Pókember+Bestia és Jégember) viszont megint remek volt! :brow:
Farek-nak és Talgaby-nak köszönöm a Bajnokok viadalát! :worship: :worship:
Szerintem remek kis történet volt, ütős párharcokkal és megdöbbentő végkifejlettel! :bravo:
1-2 karakter ismeretlen volt számomra, pl. az a francia Sólyom (?), meg az ír Lóhere (!)... :badteeth:
Én azért ütősebb csapatokat is össze tudtam volna válogatni az egybegyűlt hősökből... :brow:
Szerintem nem volt kérdés, hogy ki a csuklyás játékos... :rolleyes:
Köszönöm még továbbá a második Fekete Özvegy mini első részét! :worship:
Furák, de azért jók a rajzok! ;)
A story egy az egyben Face/Off-os... :badteeth:
Asys:
Nagyon szépen köszönöm a honosítóknak a Fekete Özvegy vol. 1. második és harmadik részét, a Lidérc harmadik és negyedik részét, valamint a Vadóc második részét! :worship: :worship: :worship:
1. Fekete Özvegy(ek): kicsit kiszámítható volt a vége ill. az egész cselekmény... :rolleyes:
A rajzok viszont nagyon tetszettek! :bravo:
Hasonló képregény, mint az XFanzine-on futó Rejtély! :brow:
2. Vadóc: nagy lókötő ez a Gambit! ;D
Csodálom, hogy az áruló ,,orgyilkos'' még mindig életben van... :blink:
Szerencsére akcióban nincs hiány! ;)
3. Lidérc: nagyon cool ez a karakter! :bravo:
Nekem nagyon tetszett ez a mini! A Szuper-Skrull és Ronan együtt, ez durva! :badteeth:
A Marvel mini-ket is köszönöm! :worship:
Én végigröhögtem! :hehe:
Asys:
A kedves honosítóknak köszönöm a Fekete Özvegy vol. 1. első részét, a Vadóc vol. 1. első részét és a Silver Sable 11.-et! :worship: :worship: :worship:
1. Fekete Özvegy: a Fenegyerek honnan tudja, hogy mi vagy ki van egy fényképen? :badteeth:
A zuhanó helikopterből, hogy került az Özvegy a kamionba? (Átugrott?) Lemaradtam valamiről? Tudtommal teleportálni nem tud... :headscratch:
Amúgy jó a story és gyönyörű a grafika! :bravo:
2. Vadóc: a rajzok eléggé átlagosak, a story szintén...
Cody elrablása szerintem már túlzás volt Bella Donnától... :-\
3. Silver Sable: ő csak fehér ill. ezüst színű ruhát vesz fel, mi?
Erre mi van rajta a második történetben? Egy fekete búvárruha... :badteeth:
A rajzok elég ,,érdekesek'' (az első részekhez képest komoly visszaesés)... :-\
Sable-ben ezt az egy dolgot nem szeretem, nagyon önző tud lenni! :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése