HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (80/593) > >>

keildavid:
Nova v4 13-18.: Galactus és Ezüst Utazó újra megjelenése ebbe a sorozatba hihetetlen lépés volt. Mert azt nem is gondoltam, hogy időnként ilyenek is visszatérnek illetve felbukkannak.
Ahogy a későbbi történetben még felbukkant: Kl'rt a Szuperskrull, Sötétsólyom és Wendell Vaughn Kvazár. Nem semmi, hogy ilyen sok ismerős kozmikus karakterek is felbukkantak. És igen, olvastam, hogy a 18-nál már elérkezett a Titkos Invázió mellékszála.
Jó volt ezeket elolvasni. Köszönöm! :worship: :worship:

avenger:
Köszönöm a Megtorló: Sok a duma c. képregényt! A történet elég egyszerű, a rajzoknál sincsen semmi extra, de ettől függetlenül egy nagyon jó képregény. Gondolom Frank-nek ilyen egy átlagos napja.

talgaby:
Marvel Minikből mindent honosítottunk a strip kivételével.

gabo:
Franklin Richards - Egy zseni fia 4: Fantasztikus egy kiadvány, nagyon vártam már hogy ismét olvashassam az Ifjabbik Richards kalandjait, és nem csalódtam! Köszönöm szépen, nagyon tetszett! Marvel Minikből várható újabb kiadvány??

talgaby:
Hát azt várhatod… mindkettőből. Sable-ből most megint egy feltankolós fázis jön legalább három füzetre, Nova meg csak 2015 februárjában tér vissza.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése