HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Mi lett volna, ha.... v2 049: Így frissen olvasva a Végtelen Hatalom képregényeket, ez egy érdekes verziója a történetek! Nagyon tetszett! Köszi szépen! Érdekes, hogy az erő csak az az utazót rontotta meg a szerelmét meg nem?!
Zigota:
Köszi az új Fekete Özvegy részt! Tipikus nő, levetkőzik előtted, te meg ne bámuld :rolleyes: :D Én azt hittem a "karpereceit" pont a praktikusság miatt hordja.
talgaby:
Volt egy közös GN-jük, de fogalmam sincs, az milyen lehet. Bát Chichester írta és '92-ben, szóval sok bizodalmam nem volna benne.
grey gargoyle:
Igen, jó ez a fekete özvegy sztori, a v4-es. Nagyon jó. +1 like
Elolvastam a többi fekete özvegyes sztorit is. Az a kérdés merült fel bennem, hogy a fekete özvegy és megtorló összeakaszkodtak már valamelyikük sorozatában valamikor? Vagy esetleg máshol?
Hasonlóak abban, hogy mind a ketten rögtönzésből oldanak meg váratlan helyzeteket, de kíváncsi lennék, melyikük kerülne ki egy köztük lévő konfliktusból. Mondjuk inkább a megtorlót mondanám esélyesebbnek.
Galamb:
Kösz a V4-es fekete özvegy első részét. Sztoriból még ugyan nem sok minden derült ki, viszont tetszettek Natasha és Phil közötti morális kérdéseket feszegető viták, ami adott egy plust a sztorinak. :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése